Geleneksel Ihlamur Festivali Başladı

Loading...

Çarşamba

açık

35℃

Perşembe

açık

20℃

Cuma

açık

18℃

Cumartesi

açık

19℃

Pazar

açık

18℃

HAVA DURUMU

35℃

Geleneksel Ihlamur Festivali Başladı
29 Temmuz 2024 Pazartesi

Karacabey Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve yoğun ilgi gören Ihlamur Festivali, geçtiğimiz günlerde Karacabeyli Kadın Girişimciler Alışveriş Şenliği ile başlamıştı. Alışveriş Şenliği sonrası Karadeniz Günleri ile devam eden festival, 2 gün daha devam edecek. Bu akşam Türk Halk Müziği Konseri ve yarın akşam ise Roman Orkestrası konserleriyle festival son bulacak.

Karacabey Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve yoğun ilgi gören Ihlamur Festivali, bu yıl da coşkuyla başladı. Festival, İlçe Kaymakamı Hakan Kafkas, Belediye Başkanı Fatih Karabatı ve diğer protokol üyelerinin katılımıyla açılışı yapılan Kadın Girişimciler Alışveriş Şenliği ile başladı.

Ardından Karadeniz Günleri etkinliği, İlçe Kaymakamı Hakan Kafkas, Belediye Başkanı Fatih Karabatı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Muammer Üstündağ, Bursa Trabzonlular Derneği Başkanı Orhan Aygün, Bursa Trabzon ve İlçeleri Başkanı İsmail Çiftçi, Karacabey Hemşeri Dernekleri Federasyon Başkanı Osman Bektaş’ın katılımıyla gerçekleşti. Etkinlik vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü. Festivalin en renkli anlarından biri Kaymakam Kafkas ve Başkan Karabatı ile birlikte protokol üyelerinin katıldığı horon oldu. Açılış programı sonrası Karadeniz müziğinin sevilen seslerinden biri olan Zeynep Başkan’ın sahne aldığı gecede Karacabey halkı ve diğer misafirler unutulmaz bir gece yaşadı.

Festival kapsamında son 2 gün sahne, Bursa Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği ve Roman orkestrasının olacak. Festival kapsamında bu akşam Türk Halk Müziği korosu yarın ise Roman Orkestrası akşam saat 21.00’de sahne alacak.