Başkan Karabatı'dan Ramazan Bayramı mesajı

Loading...

Pazartesi

hafif yağmur

18℃

Salı

kapalı

10℃

Çarşamba

hafif yağmur

10℃

Perşembe

kapalı

10℃

Cuma

açık

8℃

HAVA DURUMU

18℃

Başkan Karabatı'dan Ramazan Bayramı mesajı
28 Mart 2025 Cuma

Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, Ramazan ayının manevi atmosferini Karacabey halkıyla birlikte yaşadıklarını belirterek, tüm İslam alemi ve Karacabey halkının bayramını en içten dileklerle kutladı. Başkan Karabatı, bayramın barış, huzur ve mutluluk dolu bir gelecek için vesile olmasını temenni etti. Karabatı, bayramlaşma programının birinci gün saat 11.00’de Belediye binasında yapılacağını duyurdu.

Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı, 30 Mart 2025 Pazar günü kutlanacak Ramazan Bayramı dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Karabatı, Karacabey Belediyesi olarak dolu dolu bir Ramazan ayını geride bıraktıklarını ve bu mübarek ayın manevi atmosferini Karacabey halkıyla birlikte yaşadıklarını vurguladı. Karabatı ayrıca, Ramazan Bayramı münasebetiyle bayramlaşma programının bayramın birinci günü saat 11.00’de Belediye binasında yapılacağını belirterek, tüm halkın davetli olduğunu duyurdu.

Ramazan ayı boyunca gerçekleştirdikleri etkinlikler ve faaliyetlerle birlik ve beraberlik içinde olduklarını ifade eden Karabatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla anlam yüklü bir mesaj yayımladı. Başkan Karabatı, İslam aleminin en kutsal ve birleştirici bayramlarından biri olan Ramazan Bayramı'nın, yalnızca bir kutlama değil, aynı zamanda barış, huzur, sevgi ve hoşgörü bağlarının güçlendiği müstesna bir zaman dilimi olduğunu vurguladı. Karabatı, “Tüm İslam aleminin, milletimizin ve sevgili Karacabey halkımızın Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bayramın barış, huzur ve mutluluk dolu bir gelecek için vesile olmasını diliyorum. Bu mübarek günlerin kalplerimizi sevgi ve hoşgörüyle doldurmasını temenni ediyorum.” dedi.

Öte yandan Karacabey Belediyesi, Ramazan ayı boyunca vatandaşlarına destek olmayı sürdürdü ve iftar programları ile ihtiyaç sahibi ailelere yardım paketleri dağıtarak dayanışma ruhunu da pekiştirdi.