Yağcı ve Gündem yer değiştirdi

Karacabey Belediye Başkanlığı’nda geçtiğimiz hafta Zabıta Müdürlüğü’nde gerçekleşen görev değişikliğinin ardından bu kez Temizlik İşleri ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde değişim yaşandı. Karacabey Belediyesi’nde 2009 yılında Harita Mühendisi olarak Fen İşleri Müdürlüğü’nde göreve başlayan Gökşen Akgör Yağcı, 2012 yılında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevini üstlendi ve ardından Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne getirildi. Son yapılan değişiklikte Yağcı, yeniden İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne atandı. Manisa Özel Doruk Koleji’nde eğitim alan Gökşen Akgör Yağcı, Konya Selçuk Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmasının ardında yüksek lisans eğitimine Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Taşınmaz Geliştirme Ana Bilim Dalı’nda devam etmektedir. Halen eğitimini sürdüren ve evli olan Gökşen Akgör Yağcı geçmiş yıllarda milli sporcu olarak yurt dışında da Türkiye’yi temsil etmiş ve sportif faaliyetlerde çeşitli başarıları Türkiye’ye kazandırmış eski milli sporcularımızdandır. Belediye Başkanlığı’na Ali Özkan’ın seçilmesinin ardından gerçekleşen son değişikliklerde Gökşen Akgör Yağcı yeniden İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevini devraldı. Gündem de geri geldi Belediye eski İmar ve Şehircilik Müdürü Kenan Gündem de, daha önceden yürüttüğü Temizlik İşleri Müdürlüğü görevine geri döndü. Temizlik İşleri Müdürü Kenan Gündem, 1986 yılından bu yana görev aldığı Karacabey Belediyesi’nde 25 yıl Fen İşleri’nde görev aldıktan sonra ilk olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü, ardından da İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevlerini yürüttü. Son yapılan değişiklikte yeniden Temizlik İşleri Müdürü olan Gündem, evli ve bir çocuk babası. Gündem ayrıca Karacabey Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanlığı’nı da yıllardır başarıyla yürütme. Serkan Dur’a spor sorumluluğu Öte yandan Karacabey Belediyesi’ndeki değişikliklerin yanı sıra, yeni bir bölüm de hizmete geçirildi. 2012 yılında kurulan Karacabey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sorumluluğuna, Belediye’de 10 yıldır İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Ruhsat ve Yapı Kullanma Servisi’nde görevli Serkan Dur getirildi. Yazı İşleri Müdürlüğü katında oluşturulan hizmet masasında ilçe sporu adına gerçekleştirilecek olan resmi işlemlerin bundan böyle Serkan Dur’un sorumluluğunda yürütüleceği kaydedildi.
Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2023