Yaban TV Karacabey'e Geliyor

Türkiye’nin tek yerli belgesel kanalı olan Yaban Tv’nin yoğun ilgi gören “İzci” programının yapımcısı ve sunucusu Okan Tozun, Haziran ayı içerisinde program ekibiyle birlikte ilçeye gelmeye hazırlanıyor. Karacabey Belediyesinin davetiyle ilçede iki gün sürecek bir programa imza atacak Tozun, Karacabey’i Türkiye’nin gündemine taşımayı hedefliyor. Haziran ayı içerisinde Karacabey’e gelerek iki günlük bir program çekimi gerçekleştirmeye hazırlanan Tozun ve ekibi Karacabey’in en ücra köşelerine arazi araçlarıyla ulaşmayı hedefliyor. Özellikle macera ve doğaseverlerin yakından takip ettiği ve sunuculuğunu Okan Tozun’un yaptığı İzci programı yayınlandığı tarihten bu yana Off-Road formatıyla izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatıyordu. Türkiye’nin bir çok şehrinde zorlu şartlarda 4x4 arazi araçlarıyla adeta engellere meydan okuyan ekip haziran ayı içerisinde Karacabey dağlarını ve zorlu yollarını dolaşarak bir program gerçekleştireceği bildirildi. İki gün sürecek çekimlerde Okan Tozun’a, Belediye Başkanı Ali Özkan’da eşlik edecek. Başkan Özkan, programla ilgili yaptığı açıklamada “Bizler ilçemizin sadece tarım ve hayvancılığını değil, Karacabey’in bütününü kapsayan bir çok marka değerimizi sunmak istiyoruz. Onları gün yüzüne çıkartmak ve farkındalık yaratmak niyetindeyiz. Yaban Tv’de Türkiye’nin en çok izlenen belgesel kanalı olduğu için ilçemizin doğasını tanıtabileceğimiz bir platform olarak görüyoruz. Bu anlam İzci programını ilçemize davet ettik. İlçemizin değişik bir tanıtımı olacağı kanaatindeyiz” şeklinde konuştu. Karacabey’de bulunan ve dünyanın sayılı büyüklüğündeki defne ve ıhlamur ormanlarında başlayacak programda arazi araçlarıyla çamur ve suların içerisinden geçilen zorlu yollar ekrana taşınacak. Off-Road programının haricinde Karacabey’in doğasının da başlıca ele alınacağı iki gün sürecek programın ilçeye turizm anlamında büyük katkı sağlayacağı tahmin ediliyor.