menü

‘Spor kenti Karacabey’ başarılı çizgisini korumayı hedefliyor

‘Spor kenti Karacabey’ başarılı çizgisini korumayı hedefliyor

Pek çok alanda olduğu gibi sportif faaliyetlerde de önemli başarılar yakalayan Karacabey, bu alandaki başarılı grafiğini sürdürmeyi hedefliyor.

 

TECO Karacabey Belediyespor Kulübü yöneticilerigerçekleştirdiği ziyaretlerde, Bursa Valisi Yakup Canbolat ile Gençlik Spor İl Müdürü Salih Başparmak’ı makamında ziyaret etti.

 

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ında yer aldığı ziyaretlerde, TECO Karacabey Belediyespor Başkanı Sarp Yalçınkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Ülker, Davut Zirek ve Osman Sol ile birlikte, ilk olarak Bursa Valisi Yakup Canbolat makamında ziyaret edildi.

 

Gerçekleşen ziyarette, TECO Karacabey Belediyespor Başkanı Sarp Yalçınkaya, kulüp olarak sezona hazır olduklarını ve bu yılda iddialı bir futbol sergileyerek şampiyonluk için mücadele edeceklerini belirterek, çalışmalar hakkında Canbolat’a bilgi verdi.

 

Sporla anılan şehir Karacabey

 

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkanda ilçede spor alanında gerçekleşen yatırımları ve faaliyetleri dile getirdi. Başkan Özkan, Karacabey’in artık spor ile anılan bir şehir olduğuna vurgu yaparak, futbol ve voleybolda ulusal başarılara imza atıldığını ve diğer branşlarda da önemli başarılar beklediklerini söyledi.

 

Vali Canbolat daTECO Karacabey Belediyespor’u ilgiyle takip ettiklerini belirterek, çalışmalarında yönetime başarılar diledi. Canbolat’ın ardından Vali Yardımcıları Mustafa Özsoy ile Yusuf Gökhan Yolcuda ziyaret edildi.

 

Faaliyetler konuşuldu

 

Valiliğin ardından Karacabeyli heyetin bir sonraki durağı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Başparmak oldu. Gerçekleşen ziyarette, takımın çalışmaları hakkında bilgi verilirken yine burada da Karacabey’de gerçekleşen spor faaliyetleri üzerine görüşüldü.

 

Öte yandan ziyaretlerde, Vali Yakup Canbolat ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Başparmak’a, TECO Karacabey Belediyesporforması hediye edildi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2024
Cumhuriyet Meydanı No:1 KARACABEY / BURSA | Tel : 0224 676 86 40 | E-Posta: bilgi@karacabey.bel.tr