Şehrengiz Dergisi'nden Başkan ÖZKAN'a Ziyaret

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, önceki gün makamında Bursa’nın prestijli dergilerinden Şehrengiz Yöneticilerini ağırladı. Gerçekleşen ziyarette Başkan Özkan’la röportaj da yapan dergi yönetimi, Başkan’ın kişisel biyografisi ve bilinmeyen yönlerini ele alan bir yazı dizisi hazırlayacaklarını ifade etti. Şehrengiz Dergisi Genel Koordinatörü İbrahim Öge, Şehrengiz Dergisi Tüzel Kişi Temsilcisi Asuman Kurt Öge ve Dergi Genel Yayın Müdürü Rıza Ertekin’in yer aldığı ziyarette seçim süreci ve Özkan’ın icraatları dile üzerine sohbetler gerçekleştirildi. Bursa’da 5 yıl önce yayın hayatına başlayan ve kaliteli baskısının yanı sıra ele aldığı konular ve ulaştığı hedef kitlesiyle en prestijli dergilerinden biri olma imkanı sunan Şehrengiz Dergisi, ilin en iyi yerel tarih ve kültür dergisi olarak anılmakta. Geçmiş sayılarında çeşitli başlıklarla Karacabey’e yer veren dergi bu kez yeni dönem Belediye Başkanı Ali Özkan’la bir röportaj gerçekleştirdi. Röportajın Temmuz sayısında yer alması bekleniyor. Gerçekleşen röportajda Özkan öğrencilik yıllarından, siyasete ilk girdiği yıllara Merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile diyaloglarından, Başbakan Erdoğan ile ilk tanışmasına hayatına dair önemli olayları aktardı.