Şampiyon: Karacabey Belediye Gençlik

Karacabey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, Bu sezon oynadığı 2. Küme 8. Guruptaki başarılı mücadelesi ile gelen şampiyonluğunu Mihaliç Et Restaurant’ta kutlandı. Yönetim ile futbolcuların bir araya geldiği gecede yemeğin ardından şampiyonluk kupası takım kaptanları tarafından Belediye Başkanı Ali Özkan’a takdim edildi.
Önceki akşam düzenlenen Şampiyonluk yemeği öncesi ilk olarak Ticaret Borsası Toplantı Salonunda Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Ali Özkan’ın da yer aldığı toplantıda yenilgisiz geçen ilk sezon masaya yatırıldı. Belediye Gençlik ve Spor Kulübünün 1. kümede de aynı başarıyı yakalaması için gerekenlerin konuşulduğu toplantıda yeni sezon için yapılacak transferlerden sorumlu bir komite kurulması da kararlaştırıldı. Fethi Toprak, Sait Mete Sökmen, İlker Özdemir ve Burak Koto yeni oluşturulan Transfer Komitesinde görev alan isimler oldu.
Yapılan Yönetim toplantısının ardından bu kez Mihaliç Et Restaurant’ta verilen Şampiyonluk yemeğine geçildi. Başkan Ali Özkan, Kulüp Yöneticileri ve takım oyuncularının yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan’ın yer aldığı yemekte futbolcularla el sıkışarak şampiyonluklarını tebrik etti.
Hep birlikte yenilen yemeğin ardından takım kaptanları Volkan Yetim ile Kemalettin Çavuş Şampiyonluk kupasını salona getirerek coşkulu alkışlar eşliğinde Başkan Özkan’a takdim etti.
Başkan Özkan ise kupayı alırken “Bu güzel geceyi ve mutluluğu yaşatan başta sahada ter döken sporcularımıza ve ardından yöneticilerimize sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Karacabey’in uzun zamandır özlediği günleri geri getiriyorsunuz. İlçe sporunun örnek temsilcileri olacağınıza inanıyorum ve bu süreçte ilçedeki herkesin yanınızda yer alacağını, destek olacağını umuyorum. Güçlü bir alt yapı içinde çalışmalarımız sürüyor. Artık ilçe çocuklarımız diğer şehir kulüplerine ihtiyaç duymayacak. Kendi sporcumuzu kendimiz yetiştireceğiz. Ve yine kendi şampiyonluğumuzu kendi yetiştirdiğimiz sporcularımızla ilçeye kazandıracağız” şeklinde konuştu.