Özkan’ın yoğun hafta sonu mesaisi

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın, geçtiğimiz hafta sonu mesaisi oldukça yoğundu. Bir açılış, bir köy mevlidi ve 3 istişare toplantısına katılan Özkan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç başta olmak üzere milletvekilleri ile üst düzey yöneticilerle de görüşme imkanı buldu. Başkan Özkan’ın hafta sonu programının ilk durağı Bursa Nilüfer’de yeni mağazasıyla hizmete açılan Sanat Halı Mağazası oldu. BTSO Meclis Başkanı Rezmi Topuk, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker ile gerçekleşen açılışın ardından Özkan’ın ikinci durağı AK Parti İl Teşkilatı oldu. Parti binasında bir dizi görüşmelerde bulunan Özkan, il yöneticileriyle çeşitli istişarelerde bulundu. Karacabey Belediye Başkanı Özkan’ın buradaki programı yaklaşık 2 saat sürdü. Cumartesi günün akşamında ise Başkan Özkan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa milletvekilleri ve 15 ilçe belediye başkanının yer aldığı yemeğe katıldı. Düzenlenen yemekte katılımcılarla seçim değerlendirmesi ele alınırken, yeni dönemde yer alacak yatırımlar da masaya yatırıldı. Başkan Özkan’ın Pazar günkü programında ise ilk olarak AK Parti Kırşehir Milletvekili ve Bursa İl Koordinatörü Hacı Turan öncülüğünde düzenlenen istişare toplantısı yer aldı. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda il ve ilçeler arası değerlendirmeler ele alındı. Özkan bu toplantının ardından hiç vakit kaybetmeden Karakoca Mahallesi’nde düzenlenen ‘Kutlu Doğum Haftası’ etkinliğine katıldı. AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Murat Erol ve teşkilat üyelerinin de yer aldığı Kutlu Doğum etkinliğinden sonra Başkan Özkan, hiç zaman kaybetmeden Bursa’daki görüşme ve toplantılarına kaldığı yerden devam etti. Özkan’ın Pazar günkü son durağı ise, Bursa Merinos Kongre Merkezi’nde düzenlenen ‘32. İl Danışma Meclis Toplantısı’ oldu.