Medya Dünyasının Önemli İsimleri ÖZKAN'a konuk oldu.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, önceki gün başkanlık makamında medya dünyasının önemli iki ismini ağırladı. Ünlü Belgesel Yapımcısı Tayfun Talipoğlu ile OLAY TV'den Mustafa ÖZDAL tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerin gündeminde; Karacabey Tarım, hayvancılık, Turizm değerleri ile projeler yer aldı. Ziyaretler kapsamında Başkan Özkan’ın ilk konuğu Denizbank’ın “5 bin köye 500 bin kitap” kampanyası sebebiyle ilçeye gelen Talipoğlu oldu. Denizbank Marmara Bölge Müdürü Burak Bozkaya ile birlikte gerçekleşen ziyarette Talipoğlu, “Bu önemli proje kapsamında özellikle köylerimizde yoğun bir gezi programı gerçekleştiriyoruz. Tarım ve hayvancılık ile ilgili eğitim setlerimizi bu uğraşların yoğun olduğu köylerde ücretsiz vatandaşlara dağıtıyoruz. Çiftçilerle tarım ve hayvancılık üzerine sohbetlerde bulunarak neler yapılabileceğini ele alıyoruz. Bu anlamda Karacabey’i ziyaret ederek, setlerimizi vatandaşlara dağıtacağız” ifadelerine yer verdi. Ziyarette Karacabey hakkında çeşitli bilgi ve yakın zamanda planlanan projelerden bahseden Özkan’a Talipoğlu ve Bozkaya, Denizbank tarafından hazırlanan yayınları Başkan Özkan’a hediye etti. Özkan’ın ikinci konuğu ise Olay Tv ekranlarının önemli yapımcılarından Mustafa Özdal oldu. Başkan Ali Özkan ile makamında gerçekleştirilen çekimlerde Karacabey’in çeşitli değerleri ve belediyecilik üzerine bir çok konu ele alındı. Ali Özkan ile birlikte gerçekleşen çekimler önümüzdeki günlerde Olay Tv ekranlarında yer alacak.