menü

Karacabey’de sorunlar “Başkanla Yüz Yüze” çözülüyor

Karacabey’de sorunlar “Başkanla Yüz Yüze” çözülüyor

Karacabey’de ‘insan odaklı’ ve ortak aklı ön plana çıkaran yönetim anlayışı tüm hızıyla sürüyor.

 

Göreve geldiği günden bu yana halkla iç içe olmaya gayret gösteren Belediye Başkanı Ali Özkan’ın, ilçe halkıyla sağlıklı ve yerinde çözüm maksadıyla sürdürdüğü “Başkanla Yüz Yüze’’ günleri, vatandaşların da yoğun ilgisiyle devam ediyor.

 

Her cuma günü saat 15.00’de başkanlık makamında gerçekleşen buluşmalar kapsamında, vatandaşlar randevu almaya gerek kalmadan belediyeye gelirken, gerçekleşen görüşmelerde başkanla birlikte daire müdürleri de hazır bulunuyor ve gelen şikâyet ve öneriler, ilgili müdürler aracılığıyla değerlendirilip çözüme kavuşturuluyor.

 

Vatandaşlarımızın her an yanında olmaya devam edeceğiz

 

İlçenin her yönüyle gelişimi adına yoğun gayret gösterdiklerini belirten Başkan Özkan, ortak akıl çizgisiyle hareket etmenin önemine değindi.

 

Başkan Özkan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımız, ‘Başkanla Yüz Yüze’ etkinliğimize ilk günden bu yana yoğun ilgi gösteriyor. Bizler de gerçekleştirdiğimiz buluşmalarımızda daire müdürlerimizle birlikte hazır bulunuyoruz. Eğer ziyarette bir şikâyet ve öneri varsa, bunu o sırada ilgili müdürümüzü de dahil ederek konuşuyor ve sonuçlandırıyoruz. Vatandaşlarımızın her zaman yanında olmak için ve onlara ulaşmak için yoğun gayret gösteriyoruz’’ dedi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2024
Cumhuriyet Meydanı No:1 KARACABEY / BURSA | Tel : 0224 676 86 40 | E-Posta: bilgi@karacabey.bel.tr