menü

Karacabey’de Hıdırellez coşkusu

Karacabey’de Hıdırellez coşkusu

Karacabey’de, Hıdırellez etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen halk konserinde Karacabeylilerle buluşan Kobra Murat, adeta gönülleri fethetti. Gerçekleşen etkinlikte, alanı dolduran vatandaşlar unutulmaz bir geceye tanıklık ederken, birbirinden güzel Roman havalarıyla eğlence dorukta yaşandı.

 

Hıdırellez etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen halk konserinde Karacabeylilerle buluşan Kobra Murat, adeta gönülleri fethetti. Gerçekleşen etkinlikte alanı dolduran vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşatırken, birbirinden güzel roman havalarıyla eğlence dorukta yaşandı.

 

Etkinliğe; Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Roman Kültürünü Yaşatma ve Eğitim Derneği Başkanı Erkan Bağlamacı, Karacabey Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan ve Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır katıldı.

 

Karşılıklı maniler izleyenleri eğlendirdi

 

Sahneye birbirinden eğlenceli manileri ile çıkan Kobra Murat’ın, Belediye Başkanı Ali Özkan ve Karacabey’e güzellemeler yapmasının ardından sahneye çıkan Başkan Özkan da kendisine mani ile yanıt vererek, izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

 

Özkan sahnede yaptığı konuşmada, “Karacabey Belediyesi olarak, Hıdırellez etkinlikleri çerçevesinde bir faaliyet yapmak istedik. En çok Kobra Murat talebi gelince, biz de değerli sanatçımızı davet ettik, sizlerle buluşturduk. Öncelikle ‘güzellikler şehri’ Karacabey’imize teşriflerinden dolayı değerli sanatçımız ve ekibine teşekkür ediyoruz. Bu zamana dek olduğu gibi bundan sonra da sizler isteyeceksiniz, bizler de sizin isteklerinizi yerine getireceğiz. Çok güzel bir gecede, güzel bir eğlence diliyorum” dedi.

 

Destekleri için Özkan’a teşekkür plaketi

 

Öte yandan, Karacabey Roman Kültürünü Yaşatma ve Eğitim Derneği Başkanı Erkan Bağlamacı da hem Roman mahallesine hem de dernek faaliyetlerine katkılarından dolayı Başkan Ali Özkan’a sahnede plaket takdim etti.

Kobra Murat’ın daveti üzerine sahneye yeniden çıkan Belediye Başkanı Ali Özkan, Gemlik TB Başkanı Özden Çakır ve Karacabey Ticaret Borsası Başkanı Murat Bertan, sahnede oyun havasında oynayınca renkli görüntüler de ortaya çıktı.

 

Karacabey Hıdırellez eğlencesi, gece yarısına dek sürdü.

 

Fotoğraflar

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2024
Cumhuriyet Meydanı No:1 KARACABEY / BURSA | Tel : 0224 676 86 40 | E-Posta: bilgi@karacabey.bel.tr