Karacabey Belediyespor’un şampiyonluk kupası taraftara açıldı

2019-2020 sezonunda TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Karacabey Belediyespor, lig bitimine 6 hafta kala şampiyonluğunu garantileyerek tarihi bir başarıya imza atmıştı.

Yıllar sonra Karacabeyli futbol severleri yeniden heyecanlandıran bu gelişme, ilçe halkına da büyük gurur yaşatmıştı.

Geçtiğimiz gün, Karacabey Belediyespor tesislerinde yönetim ve futbolcularla birlikte gerçekleştirilen kupa ve madalya töreninin ardından, Belediye Başkanı Ali Özkan şampiyonluk kupasının Karacabey Belediye Hizmet Binasında sergilenmeye başladığını duyurdu.

İsteyen kupayla hatıra fotoğrafı çektirebilir

Başkan Ali Özkan, “Korona tedbirleri kapsamında kupayı halkımızla güzel bir etkinlikte buluşturmak isterdik ancak pandemi nedeniyle bu arzumuzu ertelemek durumunda kaldık. Ancak kupa ile hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenler için belediye giriş katında kupamızı sergilemeye başladık. Tüm spor severler gelip kupamızı yakından görebilir ve kupa ile hatıra fotoğrafı çektirebilir” dedi.