menü

Karacabey Belediyesi’nden yoğun kar mesaisi

Karacabey Belediyesi’nden yoğun kar mesaisi

Karacabey Belediyesi, bölgede olduğu gibi kent genelinde de etkili olan kar yağışına karşı geniş çaplı önlemler aldı.

 

Karacabey Belediyesi saha ekipleri, günlerdir özellikle Marmara ve Karadeniz bölgelerinde etkisini sürdüren kar yağışı ile birlikte teyakkuza geçti. 24 saat esaslı başlayan çalışmalar aralıksız sürerken, en yoğun kar yağışında dahi tüm kırsal mahallelere ulaşımın aksamadan sürdüğü belirtildi.

 

Başkan Özkan’dan yakın takip

 

Belediye Başkanı Ali Özkan da konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Fen İşleri, Destek Hizmetleri, Park Bahçeler, Sosyal Yardım İşleri ve Hayvan Barınağı ekiplerimiz, sahada aralıksız çalışmalarını sürdürerek kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesini sağladı. Ben de ekiplerle sürekli irtibat halinde olup, çalışmaları yakından takip ediyorum. Ve kar yağışından en çok etkilenen bölgelerimizden olan Cambaz Mahallemizde, muhtar ve vatandaşlarımızla bir araya geldik” dedi.

 

Çalışma yapan ekiplerle de görüşerek bilgi alan Özkan, tuzlama ve kar yığma işlemlerinin sürdüğünü ve sistem bölgeyi terk edene kadar ekiplerin teyakkuz halinde olacağını kaydetti.

 

Sokak hayvanları da unutulmadı

 

Öte yandan, kar yağışında yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanları için belediye personeli tarafından şehrin belirlenen noktalarına mama desteği yapıldığı da belirtildi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2024
Cumhuriyet Meydanı No:1 KARACABEY / BURSA | Tel : 0224 676 86 40 | E-Posta: bilgi@karacabey.bel.tr