menü

Karacabey Belediyesi, vatandaşların ve esnafın yanında

Karacabey Belediyesi, vatandaşların ve esnafın yanında

Karacabey Belediyesi,küresel salgınla mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağında, vatandaşların ve esnafın mağdur olmaması için önemli bir adım attı.

 

Karacabey Belediyesi, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağında vatandaşların ve esnafın mağdur olmaması için cumartesi günleri ilçe merkezinde kurulan halk pazarı ile yazlık tatil beldesi Yeniköy’de kurulan halk pazarlarının, cuma günü kurulması kararını aldı.

 

Bu kapsamda, Zabıta Müdürlüğü ekipleri de pazarlarda sıkı denetim yaparak, esnafın ve vatandaşların sağlık tedbirlerine uyması için kontroller gerçekleştirdi.

 

Devlet-millet iş birliği vurgusu

 

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı açıklamada,“Vatandaşlarımızın ve esnafımızın haftasonu uygulanan sokağa çıkma yasağından olumsuz etkilenmemeleri için bu iki kurulan pazarı,cuma gününe aldık. Ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz de alanda sıkı kontroller yaparak,vatandaşların tedbirlere uyup uymadığını kontrol etti. Vatandaşlarımız ve esnafımız, devletimizce alınan tedbirlere harfiyen uyuyorlar. Uymayanlar için zaten gerekli ikaz ve gerekirse cezai işlemler uygulanıyor. İnşallah, devlet-millet işbirliği ile bu günleri kısa sürede geride bırakacağız” dedi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2024
Cumhuriyet Meydanı No:1 KARACABEY / BURSA | Tel : 0224 676 86 40 | E-Posta: bilgi@karacabey.bel.tr