Gençlik Spor Kulübü’nden Özkan’a tebrik ziyareti

Karacabey Gençlik Spor Kulübü, önceki gün Belediye Başkanı Ali Özkan’a tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette kulüp yöneticileri, Başkan Özkan’a ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletirken faaliyetleri hakkında da bilgiler verdi. Gençlik Spor Kulübü Başkanı Yılmaz Şahin, gerek yurtiçinde ve gerekse de yurtdışında Karacabeyli sporcuların kulüp vasıtasıyla birçok altın madalyayı ilçeye getirdiklerini belirterek yeni dönemde de benzer başarıları Belediye desteğiyle sürdürmek istediklerini dile getirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özkan da, “Bizler gösterişe değil altyapı ve geleceğe yatırım yapmak niyetindeyiz. Bu anlamda ilçeye başarı getirecek, ilçemiz öğrencilerine ve sporcularına fayda sağlayacak her türlü aktiviteye desteğimizi mutlaka sağlayacağız. Sizlerin başarılarını zaman zaman basından takip ediyorduk. Umuyoruz birlikte güzel işlere imza atacağız.” dedi.
Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2023