Destek Hizmetler’de İni dönemi

Karacabey Belediyesi’nde yapılan son değişiklikte Destek Hizmetler Müdürlüğüne Ahmet İni getirildi. 1987 yılından bu yana belediyede görev yapan İni, özellikle akıllı sayaç projesinin geliştirilmesi ve uygulanmasında aktif rol oynamıştı. Ahmet İni ilk olarak 1987 yılında zabıta memuru olarak Karacabey Belediyesi’nde göreve başladı. Ardından sırasıyla Kömür Tevzi Memurluğu, Kademe Amirliği, İtfaiye Amirliği, Su Endeks Tahakkuk Sorumlusu, Su İşleri Müdürlüğü, Hal Müdürlüğü’nde Tahsildarlık, Kamyon Garajı’nda tahsildarlık ve son olarak da İcra Sorumlusu olarak görev yapıyordu. İni dünden itibaren Destek Hizmetler Müdürü olarak görevine başladı. Ahmet İni’nden önce Destek Hizmetler Müdürlüğü görevini Numan Nerse sürdürüyordu. Ahmet İni, evli ve 2 çocuk babasıdır.
Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2023