Bölge Trafik ve Ziraat Odası'ndan Can Kurtaran Kampanya

Şehit Kenan Gülmez Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ve Ziraat Odası işbirliğinde başlatılan, ‘Her Traktöre Bir Reflektör’kampanyası için düzenlenen törene Vali Yardımcısı Mustafa Karslıoğlu, Kaymakam Ahmet Yurtseven, Bursa İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Bursa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Yetişkan Keskin, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Karacabey Ziraat Odası Başkanı Hasan Karahasanoğlu, Ziraat Odası Meclis Başkanı Nuri Karaca, daire amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda çiftçi katıldı.Tören sonunda protokol üyeleri, kadın ve erkek çiftçilerle beraber traktör römorklarına reflektör taktı.