Belediye Gençlik 7 bitirdi

Karacabey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta sonu oynanan 2. Küme 7. hafta karşılaşmasında rakibi Kavaklıgücüspor’u 1-0 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde etti. Karacabeyli taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşma Mustafakemalpaşa İlçe Stadı’nda oynandı. Karşılaşmada iki oyuncusu kırmızı kart gördüğü için 9 kişi kalan temsilcimiz, ilk yarının sonlarında golü bularak elde ettiği üstünlüğü maç sonuna kadar koruyarak kritik bir galibiyet aldı. Ligdeki en yakın rakibi olan Kavaklıgücü’ne 7. haftada yenilgi yaşatan temsilcilerimiz, böylelikle en puan farkını da 3’e çıkarmış oldu. Karacabey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, 7. haftada 7 galibiyet elde ederek koltuğunu sağlamlaştırdı. Çalışmalarına ara vermeden devam eden Belediye Gençlikspor, bu hafta Pazar günü M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda Lalaşahinspor’u konuk edecek.
Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2023