Başkan’dan ziyaret isteği

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, göreve geldiği günden itibaren kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile vatandaşların yoğun ilgi göstererek gerçekleştirdiği tebrik ziyaretleri ile ilgili bir açıklamada bulundu. Belediye’deki mevcut işlerin aksamaması açısından Perşembe günü itibariyle (Perşembe de dahil) tebrik ziyaretlerinin saat 16.00′dan sonra yapılmasını belirtti. Özkan yaptığı açıklamada “Göreve geldiğimiz günden bugüne gerek makamımıza yapılan ziyaretler, gerek telefon ve yazılı ortamlardan aldığımız tebrik mesajları ve almış olduğumuz tebrik çiçekleri bizleri son derece mutlu etmiştir. Gördüğümüz ilgi ve alakaya minnettarız. Ancak hızlı iş tempomuzla birlikte mevcut belediye çalışmalarının aksamaması için tebrik ziyaretlerinin Perşembe gününden itibaren saat 16.00′dan sonra yapılmasını kıymetli halkımızdan rica ediyorum. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.” dedi.