Başkan Özkan, Ticaret Borsası Başkanı Bertan’ı ağırladı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçimin ardından güven tazeleyen Karacabey Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan ve Karacabey Ticaret Odası Yönetim Kurulu’nu makamında ağırladı.

Ziyarette, Borsa Başkanı Murad Bertan’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Murat Efe, Meclis Başkanı Mehmet Durmaz, Genel Sekreter Özer Yarışlı ve Yönetim Kurulu Üyesi Aytaç Şahin de yer aldı.

Gerçekleşen görüşmede, Karacabey’deki tarım ve hayvancılık alanında yaşanan gelişmeler istişare edildi.

‘Değer üreten şehir’ Karacabey

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Özkan, Karacabey Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan ve Karacabey Ticaret Odası Yönetim Kurulu’nu seçimlerle ilgili kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Şehrin tüm dinamikleriyle beraber Karacabey ve ülkemiz için değer üretmeye odaklandıklarını ifade eden Başkan Ali Özkan, bu noktada karşılıklı fikir alışverişine de önem verdiklerini kaydetti.

Karacabey Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan da nazik ev sahipliğinden dolayı Başkan Ali Özkan’a teşekkürlerini iletirken, yeni dönemde de Karacabey’in gelişimine katkı sağlayacak çalışmalara odaklanacaklarını vurguladı.