menü

Başkan Özkan, Karacabey’in geleceğini ilgilendiren projelerle ilgili verimli görüşmelere imza attı

Başkan Özkan, Karacabey’in geleceğini ilgilendiren projelerle ilgili verimli görüşmelere imza attı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, geçtiğimiz günlerde AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan ile birlikte Bursa’da birtakım ziyaretlerde bulundu.

 

Özkan’ın ilk durağı, Bursa İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan oldu. Başkan Özkan, Emniyet Müdürü Aslan ile gerçekleştirdiği görüşmede, ilçeye kurulacak olan Çevik Kuvvet Birimi ile Malkara’da atıl durumda kalan Emniyet Müdürlüğüne ait lojmanların belediyeye tahsisi konusuna değindi.

 

Baraj inşaatları titizlikle ilerliyor

 

Belediye Başkanı Özkan’ın bir başka durağı ise DSİ 1. Bölge Müdürü Yüksel Tazegül oldu. Ziyaret kapsamında Özkan, Gölecik ve Yeşil Dere barajlarının gidişatı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Özkan bu konuda DSİ’nin titiz bir çalışma gerçekleştirdiğinin altını çizerek, “Her türlü zemin etütleri yapıldı. İlçemizin uzun yıllardır hayali olan barajlarımızın eksiksiz bir şekilde faaliyete geçmesi ve sonrasında teknik bir sorun ile karşılaşılmaması için her aşaması çeşitli kontrol ve etütlerden geçiyor” dedi.

 

Başkan Özkan Bursa’daki ziyaretlerinde son olarak, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ile bir araya geldi. Özkan ve Salman, Karacabey’le alakalı çeşitli konuları gündeme getirdi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2024
Cumhuriyet Meydanı No:1 KARACABEY / BURSA | Tel : 0224 676 86 40 | E-Posta: bilgi@karacabey.bel.tr