menü

Başkan Özkan deprem bölgesinde

Başkan Özkan deprem bölgesinde

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, depremin yaşandığı Hatay, Gaziantep ve Kahramanmaraş’ta Bursa’dan gelen ekipleri ve çalışmaları incelemek için bölgeye gitti. Özkan yaptığı incelemelerde, Karacabey ve Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle bir araya gelirken, Kahramanmaraş Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan’la da bir araya gelerek, ‘geçmiş olsun’ dileklerini ve taziyelerini iletti.

Karacabey Belediyesi, yurdu sarsan deprem felaketiyle birlikte ilk günden bu yana her alandaki çalışmalarıyla deprem bölgesine destek olmaya devam ediyor.

 

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, depremin yaşandığı Hatay, Gaziantep ve Kahramanmaraş’ta Bursa’dan gelen ekipleri ve çalışmaları incelemek için bölgeye gitti. Özkan yaptığı incelemelerde, Karacabey ve Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle bir araya gelirken, Kahramanmaraş Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan’la da bir araya geldi.

 

Çok önemli destek

 

Bölgeye arama kurtarma ekibi, yerel destek ekibi, hasar tespit ekibi, iş makinesi operatörleri ile kamyon şoförlerinin yer aldığını aktaran Özkan, ayrıca 50’yi aşkın yardım tırını bölgeye gönderdiklerini ve bunların içerisinde konteynırdan, yakacak malzemelerine, ev ve çadırlarda kullanılacak temel yaşam malzemelerinden hijyen setlerine hatta evcil ve çiftlik hayvanları için yemlere kadar, on binlerce ürünün bölgeye ulaşmasını sağladıklarını duyurdu.

 

Önceki gün deprem bölgesine giden Belediye Başkanı Ali Özkan, ilk olarak Hatay’da kurulan Bursa Büyükşehir Belediyesi şantiyesinde, daire başkanları ve teknik personel ile bir araya gelip çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Yerinde inceleme

 

Özkan, Hatay ziyaretinde ayrıca Hatay Afet Koordinasyon Merkezinde, çeşitli ilçelerden gelen zabıta ekipleri ile birlikte koordinasyon sağlayan Karacabey Belediyesi Zabıta ekiplerini de ziyaret etti.

 

Özkan ziyaretlerini daha sonra Gaziantep merkez Nurdağı’nda sürdürdü. Gaziantep’te hem enkaz kaldırma hem de hasar tespit alanında çalışma yapan Karacabey Belediyesi ekipleriyle bir araya gelen Özkan, burada depremzede çocuklar ve aileleriyle de görüştü.

 

Özkan son olarak, Kahramanmaraş’ta hem şehir merkezi hem de depremin merkez üssü olan Pazarcık’ta incelemelerde bulundu.

 

Özkan yaptığı ziyarette, Pazarcık’ta Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan ve mesai arkadaşlarına ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulunarak, taziyelerini iletti.

Fotoğraflar

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2024
Cumhuriyet Meydanı No:1 KARACABEY / BURSA | Tel : 0224 676 86 40 | E-Posta: bilgi@karacabey.bel.tr