Karacabey'de farklı Ramazan

Karacabey Belediyesi ve Dayı Karacabey Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ilçede ilk defa düzenlenen Ramazan Etkinlikleri yoğun katılımla gerçekleşiyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı açıklama da, “Yardımlaşma ve paylaşma duygularının arttığı Ramazan ayı, dostlukları ve kardeşliği de pekiştiriyor. Karacabey’de Ramazan ayının tüm renkleriyle yaşanması için gereken çalışmaları gerçekleştirdik. Ramazan ayının kendine has kültürünü zenginleştirerek Karacabey’de bu ayı daha da anlamlı yaşatmayı istedik, Ramazan ayında ve sonrasında belediye olarak üzerimize ne düşüyorsa hiç yüksünmeden yapacağız. Omuzlarımızdaki emanet bizi böyle davranmaya mecbur kılıyor ve Allah'ın izniyle bu işi en güzel bir biçimde devam ettireceğiz. Her gün sponsorlar tarafından karşılanan 1000 (bin) kişilik iftar yemeği vereceğiz, sonrasında çeşitli etkinlikle ve programlar gerçekleştirip, açık havada teravih namazı kılacağız. Yapacağımız programlara iftardan 1 (bir) saat kala Heykel, Gazi Mahallesi Şaypa önü, Esentepe Meydan ve Toki Sitelerinden otobüs kaldıracağız. Etkinliklere tüm halkımız davetlidir.” dedi.