• Karacabey Belediyesi çalışanlarına sosyal denge tazminatı

19.01.2018

Karacabey Belediyesi çalışanlarına sosyal denge tazminatı

BEM-BİR SEN ile Karacabey Belediyesi arasında imzalanan sözleşme ile memur ve sözleşmeli personel sosyal denge tazminatına hak kazandı. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, sosyal denge sözleşmesiyle Ocak 2018 itibariyle belediyede görevli memur ve sözleşmeli personelin ek gelir alacağını söyledi.

Karacabey Sebze ve Meyve Hali Tesisi

Karacabey Sebze ve  Meyve Hali Tesisi

Karacabey denilince akla ilk gelen ünlü ovasında yapılan tarım etkinliğidir. Bu sebeple Karacabey’e yeni ve çağdaş bir sebze ve meyve hali tesisi kavuşturulması planlanmaktadır. Tesis için mülkiyeti Belediyemize ait ilçemiz Bakırköy Mahallesi, 53.895m² miktarlı 1737 no.lu parsel üzerine yapılması planlanmaktadır.