• Karacabeyliler Kaldırım İşgali İstemiyor

25.09.2017

Karacabeyliler Kaldırım İşgali İstemiyor

Karacabey Kent Konseyi tarafından düzenlenen, kaldırım işgallerinin masaya yatırıldığı ve siyasi partilerin ilçe başkanları ile kadın kollarının da katıldığı panelden, ‘Kaldırım İşgallerine Son’ kararı çıktı. Panele tekerlekli sandalyesi ile katılan engelli bir vatandaşın, ‘Kaldırımlar bizimdir, ben kaldırımda yürümek istiyorum” şeklindeki sitem içeren sözleri, katılımcılardan yoğun alkış ile destek bulurken, panelde zabıta kontrollerinin sıklaştırılması ve duyarsızlık gösteren kişilere de gerekli cezaların kararlılıkla uygulanması istendi.

Karacabey Sebze ve Meyve Hali Tesisi

Karacabey Sebze ve  Meyve Hali Tesisi

Karacabey denilince akla ilk gelen ünlü ovasında yapılan tarım etkinliğidir. Bu sebeple Karacabey’e yeni ve çağdaş bir sebze ve meyve hali tesisi kavuşturulması planlanmaktadır. Tesis için mülkiyeti Belediyemize ait ilçemiz Bakırköy Mahallesi, 53.895m² miktarlı 1737 no.lu parsel üzerine yapılması planlanmaktadır.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017