• Ali Özkan, Dolunun Vurduğu Ovada  İncelemelerde Bulundu

27.07.2017

Ali Özkan, Dolunun Vurduğu Ovada İncelemelerde Bulundu

Geçtiğimiz günlerde yaşanan dolu afetinden dolayı büyük zarar gören, Karacabey'e bağlı Bakırköy Mahallesi'ndeki tarlaları ziyaret eden Belediye Başkanı Ali Özkan, “İnşallah, söz konusu afet durumu olan bu ilçeler, köyler ve mahalleler afet statüsüne alınacak. Buna göre değerlendirmeler yapılacak. TARSİM ile ilgili, ÇKS ile ilgili çalışmalar yapılıyor. Başbakan Yardımcımız konuyu Bakanlar Kurulu’na taşıyacağını söyledi. Üreticilerimize geçmiş olsun” dedi.

Karacabey Sebze ve Meyve Hali Tesisi

Karacabey Sebze ve  Meyve Hali Tesisi

Karacabey denilince akla ilk gelen ünlü ovasında yapılan tarım etkinliğidir. Bu sebeple Karacabey’e yeni ve çağdaş bir sebze ve meyve hali tesisi kavuşturulması planlanmaktadır. Tesis için mülkiyeti Belediyemize ait ilçemiz Bakırköy Mahallesi, 53.895m² miktarlı 1737 no.lu parsel üzerine yapılması planlanmaktadır.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017