• 50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

21.11.2017

50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

Karacabey sanayisinde bulunan ve çeşitli sektörlerde faaliyet göstererek mesleklerinde 50 yılı tamamlayan Mustafa Çarşanlı, Kayaali Karacalar, Beycan Özkömürcü, Mustafa Avlan, Osman Babacan, Kasım Bozdemir ve Mehmet Barakat’a Başkan Özkan tarafından plaket takdim edildi.

Karacabey Sebze ve Meyve Hali Tesisi

Karacabey Sebze ve  Meyve Hali Tesisi

Karacabey denilince akla ilk gelen ünlü ovasında yapılan tarım etkinliğidir. Bu sebeple Karacabey’e yeni ve çağdaş bir sebze ve meyve hali tesisi kavuşturulması planlanmaktadır. Tesis için mülkiyeti Belediyemize ait ilçemiz Bakırköy Mahallesi, 53.895m² miktarlı 1737 no.lu parsel üzerine yapılması planlanmaktadır.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017