• Kırkpınar'ın provası Karacabey'de start alıyor

22.05.2018

Kırkpınar'ın provası Karacabey'de start alıyor

2 Haziran Cumartesi günü iftardan sonra gerçekleştirilecek olan yağlı güreşlerde, tüm ‘Altın Kemer’ sahibi Kırkpınar başpehlivanlarının boy göstereceği açıklanırken, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, tüm güreş tutkunlarını Karacabey’de ağırlamaktan gurur duyacaklarını kaydetti.

Hizmet Yerleşkesi ve Sosyal Tesisler

Yerleşkede personelin çalışma esnasındaki her türlü ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Sosyal Tesis yaptırılması planlanmaktadır.  Belediyemizin kurumsallaşması  adına atılmış önemli bir adımdır.

—Yerleşke içerisinde planlanan sosyal tesis tek katlı olup  600m² olarak yapılacaktır.