• Karacabey’de “Başkanımla Okuyorum” projesi yeni yılda da ses getirecek

17.01.2019

Karacabey’de “Başkanımla Okuyorum” projesi yeni yılda da ses getirecek

Karacabey Belediye Başkan’ı Ali Özkan’ın, 3 yıldır sürdürmekte olduğu “Başkanımla Okuyorum” projesi, eğitim camiasından da büyük takdir topluyor. Önceki gün Özkan’a ziyarete gelen Tan Okulu Lise Müdürü Ebru Tekin ve öğrenciler projeden övgü ile bahsederek, duyarlılığından ötürü Başkan Özkan’a teşekkürlerini ilettiler.

Hizmet Yerleşkesi ve Sosyal Tesisler

Yerleşkede personelin çalışma esnasındaki her türlü ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Sosyal Tesis yaptırılması planlanmaktadır.  Belediyemizin kurumsallaşması  adına atılmış önemli bir adımdır.

—Yerleşke içerisinde planlanan sosyal tesis tek katlı olup  600m² olarak yapılacaktır.
Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2019