• Karacabey Belediyesi’nde ‘Ortak Akıl ve İstişare Toplantıları’ Sürüyor

21.09.2017

Karacabey Belediyesi’nde ‘Ortak Akıl ve İstişare Toplantıları’ Sürüyor

Karacabey Belediyesi tarafından, ‘Modern Belediyecilik’ anlayışı çerçevesinde her hafta periyodik şekilde düzenlenen, ‘Ortak Akıl ve İstişare Toplantıları’ hız kesmeden devam ederken; Başkan Ali Özkan, bu toplantıların mevcut başarıların da ana kaynağı olduğunu söyledi.

Hizmet Yerleşkesi ve Sosyal Tesisler

Yerleşkede personelin çalışma esnasındaki her türlü ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Sosyal Tesis yaptırılması planlanmaktadır.  Belediyemizin kurumsallaşması  adına atılmış önemli bir adımdır.

—Yerleşke içerisinde planlanan sosyal tesis tek katlı olup  600m² olarak yapılacaktır.
Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017