• 50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

21.11.2017

50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

Karacabey sanayisinde bulunan ve çeşitli sektörlerde faaliyet göstererek mesleklerinde 50 yılı tamamlayan Mustafa Çarşanlı, Kayaali Karacalar, Beycan Özkömürcü, Mustafa Avlan, Osman Babacan, Kasım Bozdemir ve Mehmet Barakat’a Başkan Özkan tarafından plaket takdim edildi.

Hizmet Yerleşkesi ve Sosyal Tesisler

Yerleşkede personelin çalışma esnasındaki her türlü ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Sosyal Tesis yaptırılması planlanmaktadır.  Belediyemizin kurumsallaşması  adına atılmış önemli bir adımdır.

—Yerleşke içerisinde planlanan sosyal tesis tek katlı olup  600m² olarak yapılacaktır.
Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017