• Karacabey Belediyesi çalışanlarına sosyal denge tazminatı

19.01.2018

Karacabey Belediyesi çalışanlarına sosyal denge tazminatı

BEM-BİR SEN ile Karacabey Belediyesi arasında imzalanan sözleşme ile memur ve sözleşmeli personel sosyal denge tazminatına hak kazandı. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, sosyal denge sözleşmesiyle Ocak 2018 itibariyle belediyede görevli memur ve sözleşmeli personelin ek gelir alacağını söyledi.

15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı

Proje Yeri : İlçemiz Drama Mahallesi 44 Pafta 225 Ada 4 nolu Parsel üzerine 3591.21m² lik, Meydan ve Sosyal Tesis Yaptırılması Projesi.

Proje Amacı:
Karacabey halkının gerek günlük ihtiyaçlarını ve gerekse sosyalleşme ihtiyacını rahatlıkla karşılayabileceği bir alan oluşturarak, modern Karacabey’in şekillenmesine ortam sağlamak