• Ali Özkan, Dolunun Vurduğu Ovada  İncelemelerde Bulundu

27.07.2017

Ali Özkan, Dolunun Vurduğu Ovada İncelemelerde Bulundu

Geçtiğimiz günlerde yaşanan dolu afetinden dolayı büyük zarar gören, Karacabey'e bağlı Bakırköy Mahallesi'ndeki tarlaları ziyaret eden Belediye Başkanı Ali Özkan, “İnşallah, söz konusu afet durumu olan bu ilçeler, köyler ve mahalleler afet statüsüne alınacak. Buna göre değerlendirmeler yapılacak. TARSİM ile ilgili, ÇKS ile ilgili çalışmalar yapılıyor. Başbakan Yardımcımız konuyu Bakanlar Kurulu’na taşıyacağını söyledi. Üreticilerimize geçmiş olsun” dedi.

15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı

Proje Yeri : İlçemiz Drama Mahallesi 44 Pafta 225 Ada 4 nolu Parsel üzerine 3591.21m² lik, Meydan ve Sosyal Tesis Yaptırılması Projesi.

Proje Amacı:
Karacabey halkının gerek günlük ihtiyaçlarını ve gerekse sosyalleşme ihtiyacını rahatlıkla karşılayabileceği bir alan oluşturarak, modern Karacabey’in şekillenmesine ortam sağlamak

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017