• 50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

21.11.2017

50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

Karacabey sanayisinde bulunan ve çeşitli sektörlerde faaliyet göstererek mesleklerinde 50 yılı tamamlayan Mustafa Çarşanlı, Kayaali Karacalar, Beycan Özkömürcü, Mustafa Avlan, Osman Babacan, Kasım Bozdemir ve Mehmet Barakat’a Başkan Özkan tarafından plaket takdim edildi.

15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı

Proje Yeri : İlçemiz Drama Mahallesi 44 Pafta 225 Ada 4 nolu Parsel üzerine 3591.21m² lik, Meydan ve Sosyal Tesis Yaptırılması Projesi.

Proje Amacı:
Karacabey halkının gerek günlük ihtiyaçlarını ve gerekse sosyalleşme ihtiyacını rahatlıkla karşılayabileceği bir alan oluşturarak, modern Karacabey’in şekillenmesine ortam sağlamak

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017