• Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

06.07.2018

Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

Ülke genelinde çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren ‘İmar Barışı’ için Karacabey Belediyesi’nden vatandaşlara kolaylık sağlayacak önemli bir hamle geldi. Karacabey Belediyesi, vatandaşlara imar barışıyla ilgili danışmanlık ve teknik destek verilmek için belediye bünyesinde ‘İmar Barışı Masası’ kurdu.

15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı

Proje Yeri : İlçemiz Drama Mahallesi 44 Pafta 225 Ada 4 nolu Parsel üzerine 3591.21m² lik, Meydan ve Sosyal Tesis Yaptırılması Projesi.

Proje Amacı:
Karacabey halkının gerek günlük ihtiyaçlarını ve gerekse sosyalleşme ihtiyacını rahatlıkla karşılayabileceği bir alan oluşturarak, modern Karacabey’in şekillenmesine ortam sağlamak