• 50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

21.11.2017

50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

Karacabey sanayisinde bulunan ve çeşitli sektörlerde faaliyet göstererek mesleklerinde 50 yılı tamamlayan Mustafa Çarşanlı, Kayaali Karacalar, Beycan Özkömürcü, Mustafa Avlan, Osman Babacan, Kasım Bozdemir ve Mehmet Barakat’a Başkan Özkan tarafından plaket takdim edildi.

Yüzlerce Motosiklet Tutkunu Karacabey’de Buluştu

Marmara ve Ege Bölgesinde bulunan motosikletçilerin buluşma adresleri bu kez, Karacabey oldu.

Değişik il ve ilçelerden gelen yüzlerce motosikletli, Karacabey Coşkun Park Ada tesislerinde bir araya geldi. Gerçekleşen buluşmada bir arada yemek yiyen sürücüler, uzak şehirlerdeki arkadaşlarıyla da görüşme imkânı bulurken, yeni katılan motorcularla da tanışma imkânı buldular.

Yüzlerce motosikletlinin buluşması renkli görüntülere sebep olurken, bir anda bu kadar çok motosiklet ile karşılaşan vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Etkinliğe, Karacabey ve Bursa’dan da sürücüler eşlik etti.

Karacabey Belediyesi’nden Sergi

Öte yandan, etkinliğin duyulması ile birlikte Karacabey Belediyesi, Park Ada tesislerinde Karacabey’in doğasını anlatan fotoğraf sergisi açarak, motosikletçilerin ilgisini çekmeyi başardı.

Karacabey’i çok beğendiklerini belirten sürücüler de “Karacabey hem konum, hem de içeriği bakımından ilgimizi çeken bir şehir. İlerleyen zamanlarda, burada sık sık bir araya gelmeye devam geleceğiz’’ ifadelerine yer verdi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017