• 50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

21.11.2017

50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

Karacabey sanayisinde bulunan ve çeşitli sektörlerde faaliyet göstererek mesleklerinde 50 yılı tamamlayan Mustafa Çarşanlı, Kayaali Karacalar, Beycan Özkömürcü, Mustafa Avlan, Osman Babacan, Kasım Bozdemir ve Mehmet Barakat’a Başkan Özkan tarafından plaket takdim edildi.

Yurdakul’dan Başkan Özkan’a Ziyaret

Karacabey SGK Müdürlüğüne atanan Muzaffer Yurdakul, göreve gelmesinin ardından ilçede bir takım ziyaretlerde bulundu.

Yeni görevi sonrası gerçekleştirdiği nezaket ziyaretleri kapsamında, Belediye Başkanı Ali Özkan’la bir araya gelen Yurdakul’a, Özkan da başarı dileklerinde bulundu.

Karacabey Dışarıdan İlgiyle İzleniyor

Yurdakul gerçekleştirdiği ziyarette, Başkan Özkan’a çalışmalarında başarılar dilerken, Karacabey’in günümüzde dışarıdan merakla ve ilgiyle izlenen bir şehir olduğuna dikkat çekti. Ziyarette Başkan Yardımcısı İsmail Yozgat’ta yer aldı.

Belediye Başkanı Ali Özkan da Yurdakul’a yeni görevinde başarılar dilerken, Karacabey’e hizmet veren her türlü kurum ve kuruluşla dirsek temasında olduklarını ifade ederek, yapılacak yeni çalışmaların destekçisi olacaklarının altını çizdi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017