• Ali Özkan, Dolunun Vurduğu Ovada  İncelemelerde Bulundu

27.07.2017

Ali Özkan, Dolunun Vurduğu Ovada İncelemelerde Bulundu

Geçtiğimiz günlerde yaşanan dolu afetinden dolayı büyük zarar gören, Karacabey'e bağlı Bakırköy Mahallesi'ndeki tarlaları ziyaret eden Belediye Başkanı Ali Özkan, “İnşallah, söz konusu afet durumu olan bu ilçeler, köyler ve mahalleler afet statüsüne alınacak. Buna göre değerlendirmeler yapılacak. TARSİM ile ilgili, ÇKS ile ilgili çalışmalar yapılıyor. Başbakan Yardımcımız konuyu Bakanlar Kurulu’na taşıyacağını söyledi. Üreticilerimize geçmiş olsun” dedi.

Yurdakul’dan Başkan Özkan’a Ziyaret

Karacabey SGK Müdürlüğüne atanan Muzaffer Yurdakul, göreve gelmesinin ardından ilçede bir takım ziyaretlerde bulundu.

Yeni görevi sonrası gerçekleştirdiği nezaket ziyaretleri kapsamında, Belediye Başkanı Ali Özkan’la bir araya gelen Yurdakul’a, Özkan da başarı dileklerinde bulundu.

Karacabey Dışarıdan İlgiyle İzleniyor

Yurdakul gerçekleştirdiği ziyarette, Başkan Özkan’a çalışmalarında başarılar dilerken, Karacabey’in günümüzde dışarıdan merakla ve ilgiyle izlenen bir şehir olduğuna dikkat çekti. Ziyarette Başkan Yardımcısı İsmail Yozgat’ta yer aldı.

Belediye Başkanı Ali Özkan da Yurdakul’a yeni görevinde başarılar dilerken, Karacabey’e hizmet veren her türlü kurum ve kuruluşla dirsek temasında olduklarını ifade ederek, yapılacak yeni çalışmaların destekçisi olacaklarının altını çizdi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017