• Karacabey Belediyesi çalışanlarına sosyal denge tazminatı

19.01.2018

Karacabey Belediyesi çalışanlarına sosyal denge tazminatı

BEM-BİR SEN ile Karacabey Belediyesi arasında imzalanan sözleşme ile memur ve sözleşmeli personel sosyal denge tazminatına hak kazandı. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, sosyal denge sözleşmesiyle Ocak 2018 itibariyle belediyede görevli memur ve sözleşmeli personelin ek gelir alacağını söyledi.

Yurdakul’dan Başkan Özkan’a Ziyaret

Karacabey SGK Müdürlüğüne atanan Muzaffer Yurdakul, göreve gelmesinin ardından ilçede bir takım ziyaretlerde bulundu.

Yeni görevi sonrası gerçekleştirdiği nezaket ziyaretleri kapsamında, Belediye Başkanı Ali Özkan’la bir araya gelen Yurdakul’a, Özkan da başarı dileklerinde bulundu.

Karacabey Dışarıdan İlgiyle İzleniyor

Yurdakul gerçekleştirdiği ziyarette, Başkan Özkan’a çalışmalarında başarılar dilerken, Karacabey’in günümüzde dışarıdan merakla ve ilgiyle izlenen bir şehir olduğuna dikkat çekti. Ziyarette Başkan Yardımcısı İsmail Yozgat’ta yer aldı.

Belediye Başkanı Ali Özkan da Yurdakul’a yeni görevinde başarılar dilerken, Karacabey’e hizmet veren her türlü kurum ve kuruluşla dirsek temasında olduklarını ifade ederek, yapılacak yeni çalışmaların destekçisi olacaklarının altını çizdi.