• Kırkpınar'ın provası Karacabey'de start alıyor

22.05.2018

Kırkpınar'ın provası Karacabey'de start alıyor

2 Haziran Cumartesi günü iftardan sonra gerçekleştirilecek olan yağlı güreşlerde, tüm ‘Altın Kemer’ sahibi Kırkpınar başpehlivanlarının boy göstereceği açıklanırken, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, tüm güreş tutkunlarını Karacabey’de ağırlamaktan gurur duyacaklarını kaydetti.

Yurdakul’dan Başkan Özkan’a Ziyaret

Karacabey SGK Müdürlüğüne atanan Muzaffer Yurdakul, göreve gelmesinin ardından ilçede bir takım ziyaretlerde bulundu.

Yeni görevi sonrası gerçekleştirdiği nezaket ziyaretleri kapsamında, Belediye Başkanı Ali Özkan’la bir araya gelen Yurdakul’a, Özkan da başarı dileklerinde bulundu.

Karacabey Dışarıdan İlgiyle İzleniyor

Yurdakul gerçekleştirdiği ziyarette, Başkan Özkan’a çalışmalarında başarılar dilerken, Karacabey’in günümüzde dışarıdan merakla ve ilgiyle izlenen bir şehir olduğuna dikkat çekti. Ziyarette Başkan Yardımcısı İsmail Yozgat’ta yer aldı.

Belediye Başkanı Ali Özkan da Yurdakul’a yeni görevinde başarılar dilerken, Karacabey’e hizmet veren her türlü kurum ve kuruluşla dirsek temasında olduklarını ifade ederek, yapılacak yeni çalışmaların destekçisi olacaklarının altını çizdi.