• Unutulmaya yüz tutmuş sanatlar Karacabey’den dünyaya açılıyor

18.10.2018

Unutulmaya yüz tutmuş sanatlar Karacabey’den dünyaya açılıyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Uluabatlı Hasan İlkokulu tarafından hazırlanan ‘Unutulan Sanatların İzinde’ projesinin tanıtımı kapsamında, okul yetkilileriyle bir araya geldi.

Yeniköy Sahil Projesi Masaya Yatırıldı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan önceki gün, Büyükşehir Sahil Hizmetleri Daire Başkanı Hakan Bebek ile birlikte, Karacabey Belediyesi idari amir ve teknik personeli ile Yeniköy sahil projesini gündeme taşıdı.

Başkan Ali Özkan’ın makam odasında gerçekleşen toplantıda, Yeniköy’de yapımı devam eden sahil projesi detaylı bir şekilde ele alınırken, projenin ne aşamada olduğu ve bundan sonraki inşaat süreci hakkında gerekli tetkikler de masaya yatırıldı.

Yeniköy’ün Cazibesi Artacak

Sahil projesinin %70 düzeyinde tamamlandığını ifade eden Belediye Başkanı Ali Özkan, “Yürüyüş yolları ve altyapı çalışmaları, bugün itibariyle tamamlanmış durumda. Bundan sonra, üst yapı çalışmaları da havaların el verdiği ölçüde sürecek. Biz zor kısımları atlattık. Bundan böyle sosyal alanlar, çevre düzenlemeleri ve projenin diğer detayları gün yüzüne çıkmaya başlayacak. Bunun yanında, ana cadde üzerinde de yeni düzenlemelere gittik. Kaldırımları ve trafiği rahatlatacak bir tasarımla bütünleşen proje, umuyorum ki tamamlandığında Yeniköy’ün cazibesini daha da artıracak’’ dedi.

Öte yandan; bölgedeki yürüyüş yolları, genel çevre düzenlemeleri ile dükkânların önümüzdeki yaz aylarına kadar tamamlanacağı belirtilirken, yaz aylarında da çevre düzenlemelerinin son halini alacağı kaydedildi.