• 50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

21.11.2017

50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

Karacabey sanayisinde bulunan ve çeşitli sektörlerde faaliyet göstererek mesleklerinde 50 yılı tamamlayan Mustafa Çarşanlı, Kayaali Karacalar, Beycan Özkömürcü, Mustafa Avlan, Osman Babacan, Kasım Bozdemir ve Mehmet Barakat’a Başkan Özkan tarafından plaket takdim edildi.

Yalçınkaya’dan Başkan Özkan’a Ziyaret

Önceki gün gerçekleşen ziyarette, TECO Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yalçınkaya, Bölge Müdürü Murat Ozusta, Otomasyon Müdürü Serkan Dede ve Davut Zirek ile birlikte, Belediye Başkanı Ali Özkan’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen görüşmede Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçe sporuna önemli katkılarından dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçınkaya’ya teşekkür ederek, desteklerinin ilçe sporu adına önemli olduğunun altını çizdi.

Desteğimizi Sürdüreceğiz

Yalçınkaya da yaptığı açıklamada, “Gençlerimiz ve bölge sporu adına seve seve desteğimizi sürdürüyoruz. Ve Karacabey Birlik Spora katkı sağlamaktan da büyük mutluluk duyuyoruz. Başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz’’ şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda Başkan Özkan, Teco Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yalçınkaya’ya Karacabey Birlik Spor forması hediye etti.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017