• Karacabey’e modern otopark için ilk kazma vuruldu

03.06.2018

Karacabey’e modern otopark için ilk kazma vuruldu

Karacabey kent merkezindeki otopark sorununu kalıcı çözüme kavuşturmak adına kolları sıvayan Karacabey Belediyesi, eski vergi dairesinin bulunduğu yere, 6 katlı otopark yapmak için ilk kazmayı vurdu.

Yalçınkaya’dan Başkan Özkan’a Ziyaret

Önceki gün gerçekleşen ziyarette, TECO Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yalçınkaya, Bölge Müdürü Murat Ozusta, Otomasyon Müdürü Serkan Dede ve Davut Zirek ile birlikte, Belediye Başkanı Ali Özkan’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen görüşmede Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçe sporuna önemli katkılarından dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçınkaya’ya teşekkür ederek, desteklerinin ilçe sporu adına önemli olduğunun altını çizdi.

Desteğimizi Sürdüreceğiz

Yalçınkaya da yaptığı açıklamada, “Gençlerimiz ve bölge sporu adına seve seve desteğimizi sürdürüyoruz. Ve Karacabey Birlik Spora katkı sağlamaktan da büyük mutluluk duyuyoruz. Başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz’’ şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda Başkan Özkan, Teco Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yalçınkaya’ya Karacabey Birlik Spor forması hediye etti.