• Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı 2. Lig’e Yükseldi

20.02.2018

Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı 2. Lig’e Yükseldi

Bursa’da önceki hafta oynanan 3 karşılaşmanın ardından, bu hafta sonu Tekirdağ’da oynanan 3 karşılaşmayı da kazanarak, 6’da 6 yapan Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol takımı, 2. Profesyonel Voleybol Ligi’ne ‘merhaba’ dedi.

Yalçınkaya’dan Başkan Özkan’a Ziyaret

Önceki gün gerçekleşen ziyarette, TECO Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yalçınkaya, Bölge Müdürü Murat Ozusta, Otomasyon Müdürü Serkan Dede ve Davut Zirek ile birlikte, Belediye Başkanı Ali Özkan’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen görüşmede Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçe sporuna önemli katkılarından dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçınkaya’ya teşekkür ederek, desteklerinin ilçe sporu adına önemli olduğunun altını çizdi.

Desteğimizi Sürdüreceğiz

Yalçınkaya da yaptığı açıklamada, “Gençlerimiz ve bölge sporu adına seve seve desteğimizi sürdürüyoruz. Ve Karacabey Birlik Spora katkı sağlamaktan da büyük mutluluk duyuyoruz. Başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz’’ şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda Başkan Özkan, Teco Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yalçınkaya’ya Karacabey Birlik Spor forması hediye etti.