• 50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

21.11.2017

50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

Karacabey sanayisinde bulunan ve çeşitli sektörlerde faaliyet göstererek mesleklerinde 50 yılı tamamlayan Mustafa Çarşanlı, Kayaali Karacalar, Beycan Özkömürcü, Mustafa Avlan, Osman Babacan, Kasım Bozdemir ve Mehmet Barakat’a Başkan Özkan tarafından plaket takdim edildi.

Uludağ Üniversitesi Öğrencileri Karacabey Ormanlarını Gezdi

Uludağ Üniversitesinden (UÜ) gelen 50 öğrenci, Karacabey Belediyesinin düzenlendiği geziyle Karacabey Longozu ormanlarını gezdi.

Gezide, Doğa Fotoğrafçısı Alper Tüydeş, öğrencilere longozdaki doğa ve yaban hayatı hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Yeniköy mevkisindeki Ovakorusu Ayı Barınağı'nı da görme imkanı bulan öğrenciler, gezinin ardından Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile makamda bir araya geldi.

Özkan öğrencilerin kendilerine yaptığı ziyaretten ve longoz gezisinden dolayı memnuniyetini iletti.

Çevre bilincini aşılama konusunda gençlerin büyük önem taşıdığını belirten Özkan, şöyle konuştu:

"Gelecek onların. Geleceğe şekil verecek olanlar gençlerimiz. Bugün yaşanan sorunların giderek azalması için bizler, gelecek odaklı çalışmalarımızı da yapıyoruz. Bu farkındalık gezisi de bunlardan birisiydi. Öğrencilerimize desteğimiz sürecek. Baharda daha geniş bir gezi ve bu gezi dahilinde bir temizlik kampanyası da düşünüyoruz. Türkiye'nin dört bir yanından gelen öğrencilerin, başta longoz olmak üzere Karacabey'e duydukları ilgi ve alaka, bizleri de son derece memnun etti."

Ziyaretin ardından, belediye binası önünde çekilen toplu fotoğraf sonrası öğrenciler Bursa'ya geri döndü.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017