• Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

06.07.2018

Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

Ülke genelinde çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren ‘İmar Barışı’ için Karacabey Belediyesi’nden vatandaşlara kolaylık sağlayacak önemli bir hamle geldi. Karacabey Belediyesi, vatandaşlara imar barışıyla ilgili danışmanlık ve teknik destek verilmek için belediye bünyesinde ‘İmar Barışı Masası’ kurdu.

Türkiye Belediyeler Birliği’nden Karacabey’e Araç Desteği

Türkiye’deki tüm belediyeleri tek çatı altında toplayarak, belediyelerin menfaatlerini korumayı ve gelişmelerine yardımcı olmayı hedefleyen Türkiye Belediyeler Birliği’nden (TBB), Karacabey Belediyesi’ne önemli bir destek geldi.

Türkiye Belediyeler Birliği, yapmış olduğu çalışma kapsamında, Karacabey Belediyesi’ne 1 adet damperli kamyon hibe etti.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun katkılarıyla gerçekleştirilen destek çalışması ile Karacabey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne hibe edilen kamyon, Belediye Başkanı Ali Özkan’ın da katılımıyla teslim alındı.

Başkan Özkan’dan Çavuşoğlu’na Teşekkür

Karacabey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün kullanımı için hibe edilen kamyonu teslim aldıktan sonra bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Özkan, Türkiye Belediyeler Birliği’ne destekleri için teşekkür ederken, bu çalışmanın gerçekleşmesinde önemli sorumluluk üstlenen ve katkı sağlayan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’na ayrıca teşekkür etti.

Çavuşoğlu’nun, tüm Bursa kenti için yapmış olduğu özverili çalışmalara vurgu yapan Özkan, hibe edilen kamyonun da Fen İşleri Müdürlüğü’nün ihtiyaçları doğrultusunda en iyi şekilde değerlendirileceğini sözlerine ekledi.