• 50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

21.11.2017

50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

Karacabey sanayisinde bulunan ve çeşitli sektörlerde faaliyet göstererek mesleklerinde 50 yılı tamamlayan Mustafa Çarşanlı, Kayaali Karacalar, Beycan Özkömürcü, Mustafa Avlan, Osman Babacan, Kasım Bozdemir ve Mehmet Barakat’a Başkan Özkan tarafından plaket takdim edildi.

Türkiye Belediyeler Birliği’nden Karacabey’e Araç Desteği

Türkiye’deki tüm belediyeleri tek çatı altında toplayarak, belediyelerin menfaatlerini korumayı ve gelişmelerine yardımcı olmayı hedefleyen Türkiye Belediyeler Birliği’nden (TBB), Karacabey Belediyesi’ne önemli bir destek geldi.

Türkiye Belediyeler Birliği, yapmış olduğu çalışma kapsamında, Karacabey Belediyesi’ne 1 adet damperli kamyon hibe etti.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun katkılarıyla gerçekleştirilen destek çalışması ile Karacabey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne hibe edilen kamyon, Belediye Başkanı Ali Özkan’ın da katılımıyla teslim alındı.

Başkan Özkan’dan Çavuşoğlu’na Teşekkür

Karacabey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün kullanımı için hibe edilen kamyonu teslim aldıktan sonra bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Özkan, Türkiye Belediyeler Birliği’ne destekleri için teşekkür ederken, bu çalışmanın gerçekleşmesinde önemli sorumluluk üstlenen ve katkı sağlayan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’na ayrıca teşekkür etti.

Çavuşoğlu’nun, tüm Bursa kenti için yapmış olduğu özverili çalışmalara vurgu yapan Özkan, hibe edilen kamyonun da Fen İşleri Müdürlüğü’nün ihtiyaçları doğrultusunda en iyi şekilde değerlendirileceğini sözlerine ekledi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017