• Unutulmaya yüz tutmuş sanatlar Karacabey’den dünyaya açılıyor

18.10.2018

Unutulmaya yüz tutmuş sanatlar Karacabey’den dünyaya açılıyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Uluabatlı Hasan İlkokulu tarafından hazırlanan ‘Unutulan Sanatların İzinde’ projesinin tanıtımı kapsamında, okul yetkilileriyle bir araya geldi.

Şahan Gökbakar Karacabey’e hayran kaldı

komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, önceki gün yönetmen kardeşi Togan Gökbakar ile birlikte Karacabey’i ziyaret etti.

Özellikle Longoz Ormanları ve ‘leylek köyü’ Eskikarağaç’ı gezmek istediğini belirten ünlü komedyene, Belediye Başkanı Ali Özkan da bizzat eşlik etti.

Karacabey turunda Gökbakar, Kocaçay Deltası içerisinde bulunan Karacabey Longozuna hayranlığını ifade etti. Böyle doğal yerlerin, günümüze dek bu kadar el değmemiş bir şekilde gelmesinin şaşırtıcı olduğunu vurgulayan Gökbakar, buralara hep birlikte sahip çıkılmasının önemine vurgu yaptı.

Gökbakar daha sonra, Ovakorusu Ayı Barınağı ve Yaban Hayatı Rehabilitasyon Merkezi’ne uğradı. Yetkililerden merkez hakkında bilgi alan Gökbakar son olarak, Eskikaraağaç’ta mola vererek, Uluabat Gölü’nün meşhur gün batımını buradan izledi.

Karacabey çok şanslı

Belediye Başkanı Ali Özkan’ın ziyaretinde kendisine eşlik etmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Gökbakar, “Başkanımız bize güzel Karacabey’i gezdiriyor. Böyle değerli bir başkanı olduğu için Karacabey çok şanslı” dedi.

Karacabey’in hem yemek kültürü hem de doğal alanları ile anılan bir yer olduğunu belirten Gökbakar, ilçe halkının bu güzelliklerle iç içe olmasından dolayı çok şanslı olduğunu dile getirdi.

Belediye Başkanı Ali Özkan ile olan öz çekimini, Instagram hesabından paylaşmayı da ihmal etmeyen Gökbakar’ın bu paylaşımı, kısa sürede on binlerce takipçisinin beğenisi topladı.