• Karacabey Belediyesi’nden ilçedeki camilere detaylı bakım

10.12.2018

Karacabey Belediyesi’nden ilçedeki camilere detaylı bakım

Karacabey Belediyesi ekipleri yılda iki defa olmak üzere, ilçedeki tüm camilerde en hijyenik ve teknolojik standartlarda detaylı bir temizleme işlemi gerçekleştiriyor.

Özkan’dan 'Dünya Yetimler Günü'nde anlamlı etkinlik

İlçedeki yetim ve yakınları ile iftar yemeğinde buluşan Özkan; yardımlaşma ve paylaşma duygusunun en önemli milli hasletlerimizden biri olduğu vurgusunda bulundu.

Paylaşma ve yardımlaşma dinimizin de emridir

Karacabey ilçe merkezindeki özel bir işletmede önceki akşam gerçekleştirilen yetimler buluşmasında, eşi Gülden Özkan ile birlikte öksüzler, yetimler ve yakınları ile aynı masayı paylaşan Belediye Başkanı Ali Özkan, yardımlaşma ve sahiplenmenin aynı zamanda güzel dinimizin de ilk emirlerinden biri olduğunu dile getirdi.

Karacabey, sosyal yardımlar konusunda farkını gösteriyor

Karacabey'in, geçmişten bu yana her vesile ile toplumsal yardımlaşma ve dayanışma konusunda öne çıkan kentlerden biri olduğunu da değinen Ali Özkan, belediye imkânları ve tüm hayırseverlerin katkılarının ihtiyaç sahipleri ile buluşturulma çalışmalarına da kararlılıkla devam edeceklerini ifade etti.