• Karacabey Belediyesi çalışanlarına sosyal denge tazminatı

19.01.2018

Karacabey Belediyesi çalışanlarına sosyal denge tazminatı

BEM-BİR SEN ile Karacabey Belediyesi arasında imzalanan sözleşme ile memur ve sözleşmeli personel sosyal denge tazminatına hak kazandı. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, sosyal denge sözleşmesiyle Ocak 2018 itibariyle belediyede görevli memur ve sözleşmeli personelin ek gelir alacağını söyledi.

Özkan, Konuk'tan Karacabey'e Fabrika Kurulmasını İstedi

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, TBMM Tarım, Orman ve Köy işleri Komisyon Başkanı, Karaman Milletvekili ve TORKU Fabrikaları Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk'u ziyaret etti. Başkanı Özkan ziyaret sonrasında yaptığı açıklamasında, "İlçe başkanımızla birlikte Recep Konuk'u ziyaret ettik. Ziyarette, Karacabey çiftçilerimizin selamlarını ilettik. İlçemizin Türkiye'nin salçalık domates ihtiyacının yüzde 40'ını karşıladığını belirttik. Kendilerine bölgemize bir salça fabrika kurmalarının beklendiğini ilettik" dedi.

Konuyla ilgili Başkan Özkan'ı ziyaret eden Balıkesir Pancar Üreticileri Başkanı Hasan Karahasanoğlu ise, konuyu hep beraber takip edeceklerini ve Karacabey ortak paydasında birleşeceklerini söyledi.