Mustafakemalpaşaspor’dan Ali Özkan’a Ziyaret

Bursa 1. Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Mustafakemalpaşaspor Futbol Kulübü’nün yöneticileri, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret ederek, 3. Profesyonel Lig’de mücadele eden Karacabeybirlikspor’a başarı dileğinde bulundu. Son dönemde sportif başarıları ile göz dolduran Karacabey’e, komşu ilçe Mustafakemalpaşa’dan da anlamlı bir destek geldi. Bursa 1. Amatör Lig 4. Grup’ta göz dolduran futbolu ile dikkatleri üzerinde toplayan Mustafakemalpaşaspor Futbol Kulübü yöneticileri, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret ederek, Karacabeybirlikspor’un başarılarından duydukları gururu dile getirdi. 3.Lig’de Karacabeyspor’a Başarı Temennisi Geçtiğimiz hafta, Mustafakemalpaşaspor Başkanı Ender Küçük ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirilen ve Karacabeybirlikspor Başkanı Uğur Koçak’ın da hazır bulunduğu ziyaret son derece sıcak bir atmosferde gerçekleşirken, konuklarına nazik ziyaretleri için teşekkürlerini sunan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da; ekonomik, kültürel ve sosyal yönlerden büyük benzerlik gösteren komşu ve yakın dost her iki ilçenin, sportif açıdan da birbirlerine destek olmasının önemini dile getirdi.