menü

Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’na görkemli açılış

Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’na görkemli açılış

Karacabey Belediyesi tarafından Sırabademler Mahallesi'ne yeni yapılan ve Büyük Birlik Partisi (BBP)’nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun isminin verildiği park törenle açıldı.

Belediye tarafından yapılan parkın açılışına Kaymakamı Yusuf Gökhan Yolcu, Belediye Başkanı Ali Özkan, İlçe Müftüsü Naci Yalçınkaya, Ak Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, MHP İlçe Başkanı Mümin Koçan, BBP İlçe Başkanı İzzet Toprak, BBP İl Yöneticileri, siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, protokol mensupları ile vatandaşlar katıldı.

Parka ismi verilen Muhsin Yazıcıoğlu'nu rahmetle andıklarını belirten Sırabademler Mahalle Muhtarı Şaban Kibar, parkın açılışında emeği bulunan Belediye Başkanı Ali Özkan'a ve Karacabey Belediyesi'ne teşekkür etti.

Bu bölgeye eksikliği hissedilen yeni park kazandırdıklarını ve Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun isminin yaşatılacak olmasının vatandaşlarda büyük memnuniyet yarattığını söyleyen Başkan Ali Özkan, “ Mahalle ve bölge halkımız buraya bina yapılmasını istemiyordu. Buranın kamulaştırılmasını ve park olarak hizmet verilmesini bizden talep ettiler. Vatandaşlarımız istedi, bizde buraya bu parkı hep birlikte kazandırdık. Bölgemize ve mahallemize hayırlı olsun. Bütün Türk milleti tarafından takdir edilen büyük dava adamı rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun ismini buraya koymaktan büyük keyif ve onur duyuyoruz. Bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine buraya Muhsin Yazıcıoğlu'nun ismini koymaya karar verdik" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından protokol mensupları tarafından Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nın kurdelesi kesildi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2024
Cumhuriyet Meydanı No:1 KARACABEY / BURSA | Tel : 0224 676 86 40 | E-Posta: bilgi@karacabey.bel.tr