Kırsala hizmet yağıyor

Karacabey Belediyesi’nin köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerine hizmetleri sürüyor.

Karacabey'in Keşlik Mahallesi'ne Belediye tarafından yapılan hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.

Keşlik Mahallesi Hizmet Binası törenle hizmete açıldı. Törene Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, İlçe Sağlık Müdürü Volkan Çiğdem, İlçe Müftüsü Naci Yalçınkaya, AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, belediye meclis üyeleri, daire amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Yapılan hizmet binası dolayısıyla mahalle halkının çok memnun olduğunu belirten Keşlik Mahalle Muhtarı Bünyamin Denizhan,” Yapılan hizmet binasından dolayı mahalle halkı olarak Karacabey Belediyesine ve bizlere bu zamana kadar desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Ali Özkan'a teşekkür ediyoruz” dedi.

Törende konuşan Belediye Başkanı Ali Özkan ise, “Karacabey Belediyesi bir taraftan rutin belediyecilik, bir taraftan da Karacabey'e değer katmak için bir belediye o şehrin gelişmesi ve büyümesi için ne yapabilir diye kafa yoruyoruz. Karacabey'deki ekonomik hayatı canlandırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bugün açacağımız hizmet binası gibi mahallerimizden gelen talepleri değerlendirerek, yöre insanımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz. Bu hizmet binamızın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlçe Müftüsü Naci Yalçınkaya'nın yaptığı duanın ardından protokol üyeleri tarafından hizmet binasının açılış kurdelesi kesildi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2019