Karacabeyliler yeni komisyonlarda

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz hafta yapılan toplantısında, 3 yeni komisyon daha çalışmalara dahil edildi. Karacabey Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi Üyeleri’nden Murat Avinç ve Gülten Kapıcıoğlu oluşturulan komisyonlara seçildi. Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı’nda gündeme gelen yeni komisyonlar ise; Tarım, Hayvancılık ve Orman Komisyonu, Doğal Afet ve Kentsel Dönüşüm Komisyonu ile Engelliler Komisyonları’ndan oluştu. Yeni komisyonların bundan böyle Büyükşehir’in aktif olacak komisyonları arasındaki yer alacağı bildirildi. Buna göre oluşturulan yeni komisyonlarda Karacabey AK Parti Belediye Meclis ve İl Genel Meclisi Üyesi Murat Avinç Tarım Hayvancılık ve Orman Komisyonu’na seçilirken, Gülten Kapıcıoğlu ise Doğal Afet ve Kentsel Dönüşüm Komisyonu’nda yer aldı.