• 50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

21.11.2017

50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

Karacabey sanayisinde bulunan ve çeşitli sektörlerde faaliyet göstererek mesleklerinde 50 yılı tamamlayan Mustafa Çarşanlı, Kayaali Karacalar, Beycan Özkömürcü, Mustafa Avlan, Osman Babacan, Kasım Bozdemir ve Mehmet Barakat’a Başkan Özkan tarafından plaket takdim edildi.

Karacabeyliler, Tarık Mengüç’ün Şarkılarıyla Coştu

Karacabey Belediyesi, bölgenin önemli değerlerinden biri olan yazlık tatil beldesi Yeniköy’de, her yıl gerçekleştirdiği etkinliklerle yaz akşamlarını renklendirmeye devam ediyor.

Yaz sezonu kapsamında, bu etkinliklerine ‘Roman Gecesi’ ile başlayan Karacabey Belediyesi, etkinlikler çerçevesinde pop müziğin sevilen sanatçılarından Tarık Mengüç’ü Karacabeylilerle buluşturdu.

Yeniköy’de, yazlıkçıların adeta akın ettiği konsere 10 bin dolayında vatandaş katılırken, Tarık Mengüç’ün sevilen şarkılarını seslendirdiği konserde, coşku bir an olsun dinmedi. Konser, zaman zaman izdihama neden oldu.

Sanatçıya Çiçek Takdim Edildi

Tarık Mengüç, zaman zaman şarkılarına oyunlarıyla eşlik ederken, konser sonunda Karacabey Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan ve Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, sanatçıya çiçek takdim etti.

Belediye Başkanı Ali Özkan’ın da yoğun ilgi gördüğü konseri izlemeye gelenler arasında, Survivor’da yarışan ‘Rüzgârın Kızı’ lakaplı Sema da vardı.

Roman Vatandaşlarımız Karacabey’in Neşesi Olmuştur

Belediye Başkanı Ali Özkan gecede yaptığı açıklamada, “Roman vatandaşlarımız bizimle, yüzyıllardır birlik ve bütünlük içinde yer aldılar. Toplumsal hayatın ve iş gücünün ayrılmaz bir parçası oldular. Vatanımıza hiçbir zaman zarar veren bir oluşumda olmamışlardır. Aksine, vatan aşklarını her zaman görmeniz mümkün. Öyle ki asker uğurlamalarında, gençlerini askere bir düğün edasıyla yolluyorlar. Onlar her zaman Karacabey’imizin neşesi olmuştur. Bizlere uzun zamandır Tarık Mengüç konseri için istekte bulunuyorlardı. Biz de bu bayram sonu Yeniköy’de, sezonumuzu onların bu isteklerini yerine getirerek açtık” dedi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017