• Ali Özkan, Dolunun Vurduğu Ovada  İncelemelerde Bulundu

27.07.2017

Ali Özkan, Dolunun Vurduğu Ovada İncelemelerde Bulundu

Geçtiğimiz günlerde yaşanan dolu afetinden dolayı büyük zarar gören, Karacabey'e bağlı Bakırköy Mahallesi'ndeki tarlaları ziyaret eden Belediye Başkanı Ali Özkan, “İnşallah, söz konusu afet durumu olan bu ilçeler, köyler ve mahalleler afet statüsüne alınacak. Buna göre değerlendirmeler yapılacak. TARSİM ile ilgili, ÇKS ile ilgili çalışmalar yapılıyor. Başbakan Yardımcımız konuyu Bakanlar Kurulu’na taşıyacağını söyledi. Üreticilerimize geçmiş olsun” dedi.

Karacabeyliler, Tarık Mengüç’ün Şarkılarıyla Coştu

Karacabey Belediyesi, bölgenin önemli değerlerinden biri olan yazlık tatil beldesi Yeniköy’de, her yıl gerçekleştirdiği etkinliklerle yaz akşamlarını renklendirmeye devam ediyor.

Yaz sezonu kapsamında, bu etkinliklerine ‘Roman Gecesi’ ile başlayan Karacabey Belediyesi, etkinlikler çerçevesinde pop müziğin sevilen sanatçılarından Tarık Mengüç’ü Karacabeylilerle buluşturdu.

Yeniköy’de, yazlıkçıların adeta akın ettiği konsere 10 bin dolayında vatandaş katılırken, Tarık Mengüç’ün sevilen şarkılarını seslendirdiği konserde, coşku bir an olsun dinmedi. Konser, zaman zaman izdihama neden oldu.

Sanatçıya Çiçek Takdim Edildi

Tarık Mengüç, zaman zaman şarkılarına oyunlarıyla eşlik ederken, konser sonunda Karacabey Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan ve Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, sanatçıya çiçek takdim etti.

Belediye Başkanı Ali Özkan’ın da yoğun ilgi gördüğü konseri izlemeye gelenler arasında, Survivor’da yarışan ‘Rüzgârın Kızı’ lakaplı Sema da vardı.

Roman Vatandaşlarımız Karacabey’in Neşesi Olmuştur

Belediye Başkanı Ali Özkan gecede yaptığı açıklamada, “Roman vatandaşlarımız bizimle, yüzyıllardır birlik ve bütünlük içinde yer aldılar. Toplumsal hayatın ve iş gücünün ayrılmaz bir parçası oldular. Vatanımıza hiçbir zaman zarar veren bir oluşumda olmamışlardır. Aksine, vatan aşklarını her zaman görmeniz mümkün. Öyle ki asker uğurlamalarında, gençlerini askere bir düğün edasıyla yolluyorlar. Onlar her zaman Karacabey’imizin neşesi olmuştur. Bizlere uzun zamandır Tarık Mengüç konseri için istekte bulunuyorlardı. Biz de bu bayram sonu Yeniköy’de, sezonumuzu onların bu isteklerini yerine getirerek açtık” dedi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017