• Karacabey’e modern otopark için ilk kazma vuruldu

03.06.2018

Karacabey’e modern otopark için ilk kazma vuruldu

Karacabey kent merkezindeki otopark sorununu kalıcı çözüme kavuşturmak adına kolları sıvayan Karacabey Belediyesi, eski vergi dairesinin bulunduğu yere, 6 katlı otopark yapmak için ilk kazmayı vurdu.

Karacabeyliler Kaldırım İşgali İstemiyor..

Belediyenin başlattığı ve dağıtılan broşürlerle de vatandaşlardan duyarlılık istediği "Karacabeyliler Kaldırım İşgali İstemiyor.." kampanyasına vatandaşların büyük destek verdiği gözlenirken esnafların da kurallara riayet etmesi Kampanyanın amacına ulaştığının bir başka göstergesi oldu.