• Unutulmaya yüz tutmuş sanatlar Karacabey’den dünyaya açılıyor

18.10.2018

Unutulmaya yüz tutmuş sanatlar Karacabey’den dünyaya açılıyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Uluabatlı Hasan İlkokulu tarafından hazırlanan ‘Unutulan Sanatların İzinde’ projesinin tanıtımı kapsamında, okul yetkilileriyle bir araya geldi.

Karacabeyliler Buray'la coştu

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Buray, Karacabey Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 94'üncü yılı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet alanında düzenlenen ücretsiz konserde hayranlarıyla buluştu.

'Aşk Mı Lazım' isimli şarkıyla çıkış yakalayan Buray, 'Sen sevda mısın', 'Kimsenin suçu yok', 'Sevdalar' isimli popüler şarkılarını Karacabeylilerle birlikte söyledi.

Meydanı dolduran binlerce kişiye sevilen parçalarını seslendiren Buray, Karacabeylilere müzik dolu bir akşam yaşattı.

Buray, gördüğü yoğun ilgiden dolayı sevindiğini belirterek, konsere katılanlara teşekkür etti.    Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, "Hep birlikte Cumhuriyetin 94'üncü kuruluş yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Cumhuriyet Bayramı'nız kutlu olsun. Cumhuriyetimizi bize emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere silah arkadaşlarını minnetle anıyoruz. Tüm tarih boyunca vatan için, bayrak için, din için ve mukaddes değerlerimiz için şehadet şerbetini içen bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. "dedi.

Karacabey Karacabey olalı Cumhuriyet alanı böyle bir kalabalık görmediğini ifade eden Özkan,  çevre ilçelerden teşrif ederek konser alanını şenlendiren kalabalığa katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Özkan kanserin sonunda ünlü sanatçı Buray'a Karacabey halkı adına çiçek ve plaket verdi.