• Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

06.07.2018

Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

Ülke genelinde çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren ‘İmar Barışı’ için Karacabey Belediyesi’nden vatandaşlara kolaylık sağlayacak önemli bir hamle geldi. Karacabey Belediyesi, vatandaşlara imar barışıyla ilgili danışmanlık ve teknik destek verilmek için belediye bünyesinde ‘İmar Barışı Masası’ kurdu.

Karacabey’in Meşhur Harası Dünya Gündeminde

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AA Bursa Muhabiri Sergen Sezgin’in çektiği ve uluslararası haber kuruluşlarından The Guardian ile Time’da yayınlanan fotoğrafın ardından, Sezgin’i makamında kabul ederek, Karacabey’i tanıtımından ötürü kendisine teşekkürlerini iletti.

Gerçekleşen görüşmede Başkan Özkan, “Sezgin’in bu başarısı bizler için gurur kaynağı olmuştur. Ne güzel ki böylesine uluslararası ve seçkin medya kuruluşlarında, Karacabey’imizin bahse konu olması bizleri son derece memnun etmiştir. İlçemizin uluslararası düzeyde değerlere sahip olduğunu her fırsat dile getiriyorduk. Sergen kardeşimiz de fotoğrafı sanatı ile bizim bu sesimizi bir nevi ispat etmiş oldu. Bu söz konusu dergilerin sosyal medya hesaplarında, Karacabey harasında çekilen fotoğrafın yayınlanmasının ardından, on binlerce insan Karacabey’in at yetiştiriciliği hakkında farkındalık sahibi oldu’’ dedi.

Sezgin’e ilçeye sağladığı bu gururdan dolayı teşekkür eden Özkan, bundan sonraki çalışmalarında belediye olarak da kendilerine destek vermekten mutlu olacaklarının altını çizdi.

Mutluluk Duydum

Sezgin de ziyarette yaptığı konuşmada, “Karacabey gerçekten dört bir tarafı ayrı ve kendine has değerleri ile ön plana çıkıyor. Bizler de zaman zaman bizzat şahit oluyoruz ve bazen basından takip ediyoruz. Gerçekten ulusal ve hatta uluslararası ölçekte önemli değerleri var. Bununla alakalı bu atların yer aldığı fotoğrafın, böyle bir mecrada yayınlanması tabi ki bizleri de mutlu etti. Ve Karacabey adına böyle bir başarıya vesile olduğum için de bundan mutluluk duydum’’ ifadelerine yer verdi.