menü

Karacabey’in 50 yıllık rüyası gerçeğe dönüşüyor

Karacabey’in 50 yıllık rüyası gerçeğe dönüşüyor

Karacabey’de, ilçe halkının uzun yıllardır beklediği büyük projeler bir bir hayata geçmeye devam ediyor.

Karacabey halkının 50 yıllık rüyası haline gelen içme suyu hattı için beklenen müjdeli haber geldi.  Büyükşehir Belediyesi’nin BUSKİ marifetiyle, ilçenin gelecekteki 50 yıllık ihtiyacına cevap verecek olan içme suyu hatlarının yenileme çalışmaları, ihale sürecinin tamamlanmasının ardından Kurban Bayramı’nın hemen sonrasında başlıyor.

2 yılda tamamlanması öngörülen çalışma kapsamında eski hat komple iptal edilecek ve yerine, 126 km uzunluğunda yeni hat inşa edilecek.

Çalışmalarla ilgili detayları görüşmek üzere BUSKİ adına Genel Müdür Yardımcısı Devrim İzgi, İçme Suyu Daire Başkanı Haluk Emre Akgün, İçme Suyu Şube Müdürü Hasan Tahsin Vurgun, Karacabey Şube Müdürü Hakan Kaya ve BUSKİ teknik kadrosunun yanı sıra, Ak Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan, Belediye Başkanı Ali Özkan ile bir araya geldi.

Karacabey’imize hayırlı olsun

‘Modern kent’ hedefi doğrultusunda, Karacabey’in uzun yıllardır ihtiyaç duyduğu büyük ölçekli projelerin sırasıyla devreye alındığını aktaran Belediye Başkanı Ali Özkan, “"Göreve geldiğimiz günden bu yana, şehrimizin öncelikli ihtiyaçlarına çözümler üretmeye devam ediyoruz. Kent dinamiklerimizin de katkılarıyla, Karacabey'de son yıllarda çok güzel gelişmeler yaşanıyor. İçe suyu alt yapısının yenilenmesi de ilçemizin yıllardır hayalini kurduğu projelerden biriydi. Çok şükür ki bu projemizde artık ilk kazma vuruluyor. Kurban Bayramı'nın ardından çalışmalar başlayacak. Kentimizin dört bir yanında, alt yapı ve üst yapı iyileştirme çalışmalarımızı son sürat sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyemizin destekleri ve BUSKİ marifetiyle, kentimizde 126 km’lik inşa edilecek olan bu içe suyu alt yapı çalışması tamamlandığında, Karacabey’de önemli bir ihtiyacı daha kökten çözmüş olacağız. Şimdiden tüm Karacabey’imize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.


Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2024
Cumhuriyet Meydanı No:1 KARACABEY / BURSA | Tel : 0224 676 86 40 | E-Posta: bilgi@karacabey.bel.tr