• Başkan Özkan, Karacabey’e salça tesisleri kazandırma konusunda ısrarcı

27.10.2020

Başkan Özkan, Karacabey’e salça tesisleri kazandırma konusunda ısrarcı

Karacabey’de pandemi denetimleri aralıksız sürüyor

Tüm dünyada olduğu gibi Karacabey’de de pandemiyle mücadele kararlı bir şekilde sürüyor.

Karacabey Belediyesi’ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede kamuya açık olan alanlarda düzenli olarak gerçekleştirdiği denetimlerle, salgınla mücadele noktasında tedbirlere uyulup uyulmadığını kontrol ediyor.

Herkesin kurallara uymasına ihtiyaç var

Denetimleri sürekli hale getirdiklerini belirten Belediye Başkanı Ali Özkan da “Tüm dünyayı saran covid-19 pandemisi ile alakalı olarak, bu zamana dek denetimlerimizi aralıksız sürdürdük. Bu küresel salgınla mücadele hem kendi sağlığımız hem toplum sağlımız hem de ülkemiz ve insanlık açısından büyük önem taşımaktadır. Bu yüzden, her bireyin duyarlı olmasına ve belirlenen kurallara uymasına ihtiyacımız var. Zabıta Müdürlüğümüz kendi denetimlerinin yanı sıra okullar, camiler, marketler, kafeteryalar, oyun salonları, spor salonları gibi çeşitli alanlarda, komisyonların denetimcilerine de eşlik ediyor. Kaymakamlık, ilçe sağlık müdürlüğü, ilçe tarım müdürlüğü, ilçe milli eğitim müdürlüğü ve ilçe spor müdürlüğünün de yer aldığı görevlilerle birlikte, denetimler aralıksız sürmekte. Halkımızı bir kez daha kurallara uymaya davet ediyorum” dedi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2020