• Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

06.07.2018

Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

Ülke genelinde çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren ‘İmar Barışı’ için Karacabey Belediyesi’nden vatandaşlara kolaylık sağlayacak önemli bir hamle geldi. Karacabey Belediyesi, vatandaşlara imar barışıyla ilgili danışmanlık ve teknik destek verilmek için belediye bünyesinde ‘İmar Barışı Masası’ kurdu.

Karacabey’de Kırsal Mahallelere Yatırımlar Sürüyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, önceki gün Eskisarıbey Mahallesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette, belediyenin çalışmalarını yerinde inceledi.

Kısa bir süre önce, tadilat çalışmalarının başladığı mahalle muhtarlığına ait sosyal alanda yapılan çalışmalar ile mahalle düğün salonunun bakım ve onarım işlemlerini yerinde incelemek için Eskisarıbey Mahallesi’ne giden Başkan Özkan, burada Mahalle Muhtarı Hayati Özdül ile bir araya geldi.

Bizim İçin Karacabey’in Her Köşesi Çok Önemli

Kırsal mahallelerin, belediyelere doğrudan bağlanması ile sorumluluklarının arttığını ifade Başkan Ali Özkan, “Planlı ve programlı çalışma anlayışımızla, başarılı bir organizasyon halindeyiz. İlçemizin merkez ve kırsal mahallelerimizin tamamında faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu noktada muhtarlarımızla sürekli irtibat halindeyiz. Ve sırf bu diyaloğu güçlendirmek adına da Muhtarlıklar Müdürlüğümüzü kurduk. Bizim için Karacabey’imizin her köşesi çok önemli’’ dedi.

Daha sonra kırsal mahallede yürütülen çalışmaları inceleyen Özkan, ustalardan çalışma hakkında bilgi aldı. Ardından mahalle sakinleri ile bir araya gelen Özkan, mahallelilerin görüş ve önerileri de dinledi.