• Karacabey’e modern otopark için ilk kazma vuruldu

03.06.2018

Karacabey’e modern otopark için ilk kazma vuruldu

Karacabey kent merkezindeki otopark sorununu kalıcı çözüme kavuşturmak adına kolları sıvayan Karacabey Belediyesi, eski vergi dairesinin bulunduğu yere, 6 katlı otopark yapmak için ilk kazmayı vurdu.

Karacabey’de ‘Kaldırım İşgali’ ne Göz Yumulmayacak!

Karacabey’de son dönemde modernleşme adına elde edilen önemli gelişmeler ile paralellik göstermeyen kaldırım işgalleri konusu, gündemdeki yerini korumaya devam ederken, Karacabey Belediye Zabıta Müdürlüğü’nden kuralların uygulanmasına yönelik kararlılık mesajı geldi.

Kaldırım işgalleri ve kahvehane önlerine sandalye konulması konularındaki keyfi uygulamaların sonlandırılması adına alınan tedbirlerin, titizlikle uygulanmaya devam edeceğinin altını çizen Karacabey Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Genç, bu konuda işyeri sahiplerinden anlayış ve sorunun takibi adına ilçe halkından da destek bekledikleri vurgusunda bulundu.

Kaldırım İşgaline Geçit Yok!

İlçede yayaların kullanıma açılan kaldırımların, esnaf ve araçlar tarafından işgal edilmesine kesinlikle müsamaha gösterilmeyeceğine dikkat çeken Genç; Kabahatler Kanunu’nun 38’inci maddesinde belediyeye verilen mücbir yetkinin, müsamahasız kullanılacağını ve caydırıcı amaç güden cezaların da 250 TL’den başladığını ifade ederek, bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini kaydetti.