• Karacabey’in Meşhur Harası Dünya Gündeminde

06.12.2017

Karacabey’in Meşhur Harası Dünya Gündeminde

Anadolu Ajansı Bursa muhabirlerinden Sergen Sezgin’in, Karacabey TJK Pansiyon Harasında çektiği fotoğraflar, uluslararası düzeyde seçkin haber kuruluşlarından “The Guardian” ile “Time’’ dergilerinde, ayın fotoğrafları arasında yer alarak, sosyal medyada yayınlandı. Başkan Ali Özkan da AA muhabiri Sezgin ile makamında bir araya gelerek, kendisini başarılarından ötürü tebrik etti.

Karacabey’de ‘Kaldırım İşgali’ ne Göz Yumulmayacak!

Karacabey’de son dönemde modernleşme adına elde edilen önemli gelişmeler ile paralellik göstermeyen kaldırım işgalleri konusu, gündemdeki yerini korumaya devam ederken, Karacabey Belediye Zabıta Müdürlüğü’nden kuralların uygulanmasına yönelik kararlılık mesajı geldi.

Kaldırım işgalleri ve kahvehane önlerine sandalye konulması konularındaki keyfi uygulamaların sonlandırılması adına alınan tedbirlerin, titizlikle uygulanmaya devam edeceğinin altını çizen Karacabey Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Genç, bu konuda işyeri sahiplerinden anlayış ve sorunun takibi adına ilçe halkından da destek bekledikleri vurgusunda bulundu.

Kaldırım İşgaline Geçit Yok!

İlçede yayaların kullanıma açılan kaldırımların, esnaf ve araçlar tarafından işgal edilmesine kesinlikle müsamaha gösterilmeyeceğine dikkat çeken Genç; Kabahatler Kanunu’nun 38’inci maddesinde belediyeye verilen mücbir yetkinin, müsamahasız kullanılacağını ve caydırıcı amaç güden cezaların da 250 TL’den başladığını ifade ederek, bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini kaydetti.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017