• Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı 2. Lig’e Yükseldi

20.02.2018

Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı 2. Lig’e Yükseldi

Bursa’da önceki hafta oynanan 3 karşılaşmanın ardından, bu hafta sonu Tekirdağ’da oynanan 3 karşılaşmayı da kazanarak, 6’da 6 yapan Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol takımı, 2. Profesyonel Voleybol Ligi’ne ‘merhaba’ dedi.

Karacabey’de ‘Halil İbrahim Sofrası’ Çamlıca Mahallesi’nde kuruldu

‘Mobil Başkan’ sloganı ile ülke genelinde adını duyuran Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, kırsal ve kent merkezi ayırt etmeksizin vatandaş buluşmalarını kararlılıkla devam ettiriyor.

Karacabey’in tüm mahallelerini gezerek, vatandaşlarla istişarelerde bulunan Başkan Ali Özkan, ‘Halil İbrahim Sofrası’ isimli buluşmalar kapsamında Çamlıca Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Özkan’la birlikte, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de etkinlikte hazır bulunurken, sorunlar ve çözüm yolları titizlikle not alındı.

Çamlıca Mahallesi sakinlerinin de yoğun katılımının gözlendiği ziyarette vatandaşlar, Başkan Özkan ile aynı masayı paylaşmaktan ve taleplerini yüz yüze aktarma fırsatı bulmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Büyük ölçekli yatırımlar ivme kazandı

Buluşmada konuşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçe genelinde büyükşehir ve ilçe belediyeleri olarak gerçekleştirilen büyük ölçekli yatırımların giderek ivme kazandığını belirterek, “Modernleşme adına yaşanan büyük değişimden, vatandaşlarımız da övgü ile bahsediyor. Karacabey’in topyekûn gelişimi adına yoğun çaba gösteriyoruz. Çamlıca Mahallesi de bu hizmetlerden en güzel şekilde yararlanıyor” dedi.

Ortak aklın gücüne inanıyoruz

Belediye olarak, mali yönden uyguladıkları planlı çalışmalar sayesinde oldukça güçlü hale geldiklerini ve tüm sorunları çözebilecek güce ulaştıklarını ifade eden Özkan, şöyle devam etti: “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana, istişare kültürü çerçevesinde ortak aklın gücüne inanarak hareket ediyoruz. ‘Halil İbrahim Sofrası’ buluşmalarımızın da oldukça faydalı sonuçlar ortaya çıkardığını memnuniyetle görüyoruz. Sizlerden aldığımız bu destek ve şevkle, gerçekleştirilemeyecek hizmet olmadığına yürekten inanıyoruz.”