• Karacabey’de yeniden inşa edilecek okul, otopark alanı için fırsata dönüşüyor

19.02.2020

Karacabey’de yeniden inşa edilecek okul, otopark alanı için fırsata dönüşüyor

Karacabey’de binlerce öğrenci sinemaya koştu

Karacabey Belediyesi, 2 haftalık yarı yıl tatili kapsamında geleceğimiz olan öğrencilere güzel bir jest yaptı.

Karacabey Belediyesi tarafından, ilçede eğitim gören tüm 1,2,3 ve 4. sınıf öğrencilerine sömestr tatil hediyesi olarak sinema bileti dağıtıldı ve binlerce öğrenci bu biletlerle sinemaya koştu.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 2 haftalık yarı yıl tatili kapsamında öğrencilere, karne hediyesi olarak ‘Rafadan Tayfa Göbeklitepe’ sinema bileti hediye etti.

Olumlu tepki aldı

Başkan Ali Özkan konuyla yaptığı açıklamada, “Çocuklarımıza hem eğlenceli hem faydalı olması açısından, böyle bir hediyede karar kıldık. Binlerce öğrencimiz sinemaya giderek filmi izledi. Film hem öğretici olması hem de yerli bir animasyon filmi olmasından dolayı oldukça eğlenceliydi. Gelen tepkiler de oldukça olumlu. Öğrencilere bu tür jestlerimiz ilerleyen süreçlerde de devam edecek” dedi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2020