• Başkan Özkan’dan AK Parti Kadın Kollarına Teşekkür Buluşması

15.08.2017

Başkan Özkan’dan AK Parti Kadın Kollarına Teşekkür Buluşması

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Ramazan ayı boyunca her akşam dar, gelirli ailelere verilen iftar yemeğinin dağıtımında gönüllü olarak görev alan AK Parti İlçe Kadın Kolları yönetimine, anlamlı hizmetlerinden dolayı ‘teşekkür buluşmasında’ bir araya geldi.

Karacabey’de 15 Temmuz Şehitleri Unutulmadı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü, tüm yurtta olduğu gibi Karacabey’de de yoğun bir kalabalık eşliğinde gerçekleştirildi.

Hafta başında başlayan etkinlikler, 15 Temmuz akşamı görkemli bir anma programı ile Cumhuriyet Alanında son buldu.

Program ilk olarak, stadyum önünden Cumhuriyet alanına gerçekleştirilen yürüyüş ile başladı. Ellerinde Türk bayrakları ile binlerce Karacabeyli yürüyüşe katıldı.

Yürüyüşte, Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Belediye Başkanı Ali Özkan ve Jandarma Komutanı Binbaşı Erdal Özköroğlu’nun yanı sıra; daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri yer aldı.

Heykelde sona eren yürüyüşün ardından program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

İlk olarak söz alan Kaymakam Yolcu, günün anlam ve önemine değinen konuşmasında, birlik ve beraberlik mesajı verirken, şehitleri rahmet ve minnetle andığını ifade etti.

Söz Konusu Vatan Olduğunda Halkımız Neler Yapabileceğini Gösterdi

Belediye Başkanı Ali Özkan da konuşmasında, “Tarihe geçecek o kara geceyi aydınlığa çeviren, toplara ve tanklara iman gücüyle karşı koyan halkımız, bir kez daha söz konusu vatan olduğunda neler yapabileceğini tüm dünyaya gösterdi’’ dedi.

Konuşmaların ardından ise bu kez, Cumhuriyet Alanına kurulan dev ekrandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması canlı olarak yayınlandı.

Kahramanlık Türküleri Söylendi

Gecenin ilerleyen saatlerinde Kuran-ı Kerim tilaveti ile müftü tarafından yaptırılan dualar yer aldı. Daha sonrasında ise Erdem ve Kürşat ikilisi, Kahramanlık Türküleri ile Cumhuriyet alanındaki kalabalığa konser verdi.

Gecede ayrıca, Karacabey Belediyesi tarafından yaptırılan 15 Temmuz filmi yayınlanırken, gece yarısında ise dualar ve salalar eşliğinde, bayrak üzerinde şehitlerin isimlerinin yazıldığı balonlar gökyüzüne bırakıldı.

Sabahın ilk ışıklarına dek süren etkinlik, sabah namazının ardından son buldu.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017